Espanyol

Puado: “Si, no guanyem al Leganés, no anirem enlloc”

Espanyol. La plantilla de l’Espanyol té, entre cella i cella, l’objectiu d’exhaurir les seves opcions per anar a Europa. El primer graó serà davant el conjunt ’pepinero’

Javi Puado ha comparegut aquest matí en roda de premsa. El futbolista, com la resta dels seus companys, estan amb el cap ficat en sumar dues victòries davant Leganés i Real Sociedad per intentar assolir la setena posició, l’última que dona lloc a Europa. “Són dos partits que, sí o sí, hem de guanyar per apropar-nos més a Europa però depenem del que faci l’Athletic Club”, ha dit el davanter que ha afegit. “El que hem de fer és treure els tres punts i, si no guanyem, no anirem a cap lloc. Primer cal pensar en el Leganés. És igual que ells no es juguin res. Nosaltres afrontem cada partit de la mateixa manera”. Puado té molt clar que els bons resultats actuals no són casuals. “Fa tota la temporada que treballem i, potser, hi han partits que no han sortit tan bé però hem treballat de la mateixa manera al llarg de tota la temporada. Vam passar un tram no tan bo però ara estem millor” i ha donat valor al fet de tenir tants jugadors del planter al primer equip. “És un orgull pels aficionats i per nosaltres veure tanta gent i que ho puguin fer bé”.

Per últim, el davanter s’ha referit al seu futur. “El meu desig és quedar-me i continuar a casa i jugar”, ha apuntat per deixar clar que es mostra satisfet amb la seva participació global. “He jugat 19 partits entre copa i lliga i estic content, tot i que volem jugar el màxim possible, però estic content de la meva primera temporada. No només pels partits sinó els entrenaments i el que he viscut com a professional. És satisfactori”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)