Espanyol

Coro: “És alegria lluitar per entrar a Europa”

Espanyol. Fa 13 anys, el banyolí va marcar un gol que ha marcat la història recent del club blanc-i-blau evitant un descens a segona davant la Real Sociedad, rival aquest dissabte

El 13 de maig del 2006, avui fa just 13 anys i un dia, Ferran Corominas ’Coro’ feia un gol salvador per a l’Espanyol davant la Real Sociedad. Un gol marcat en el minut 92 i que evitava el descens de l’Espanyol a segona. Un instant clau i que va canviar el futur d’una entitat en plena construcció del seu nou estadi a Cornellà. Catalans i bascos es tornaran a veure les cares aquest dissabte i la tensió d’aquell moment del passat no tindrà res a veure amb l’actual. Ara l’Espanyol es jugarà, amb permís de l’Athletic Club, acabar a Europa com a setè classificat. Un territori que no trepitja des de fa 13 temporades. “Porta bons rècords però vam patir, ho vivim ara amb alegria però van ser uns moments difícils. Pot ser dels gols més importants de la història del club pel projecte que hi havia de l’estadi, almenys de la meva carrera sí va ser el que més”, ha recordat avui el gironí en una entrevista a Esports COPE. Un Coro que està il·lusionat pel repte que se li presenta a l’Espanyol aquest dissabte. “Per sort no és com aleshores, els objectius són diferents, és una alegria lluitar per entrar a Europa. Hi ha opcions, el més important és pensar a guanyar i després ja es veurà què fa l’Athletic”.

El davanter també ha tingut temps de parlar del projecte de Joan Francesc Ferrer ’Rubi’ i les crítiques que ha rebut al llarg de la temporada. “Les aficions normalment són una mica extremistes i al començament semblava que s’havia de lluitar per la lliga perquè ses va començar de manera espectacular quant a resultats i joc, però després qüestionar que no servien és massa, passar en aquests dos extrems és massa. Crec que la temporada ha estat bona, s’han vist les intencions de Rubi i si ets perico has d’estar content amb aquesta temporada i l’Espanyol va a més, sobretot perquè s’està apostant per la gent de casa, s’està fent bona feina a les categories inferiors i els jugadors estan responent”.

Girona i el descens.

Per últim, el davanter també s’ha referit al descens del Girona on també va jugar. “Quina pena, l’estava seguint també, semblava que amb el gol d’Stuani estava fet. Va començar bé i fa mes i mig estava semblant en punts amb l’Espanyol, agafes una mala ratxa a Primera i ja se sap. Hi ha molta igualtat i és difícil guanyar un partit. Tornar a pujar? És difícil, és molt complicat però ho intentaran”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)