Espanyol

Chen i l’efecte Wu Lei

Espanyol.El jerarca s’ha reunit amb directius de les televisions regionals del seu país i aquesta tarda serà l’amfitrió de l’aniversari dels 90 anys de la lliga que es celebra al RCDE Stadium

El president de l’Espanyol de Barcelona, Chen Yansheng, ha rebut aquesta tarda a l’RCDE Stadium a diversos directius de les televisions regionals de la Xina. L’eclosió de la marca del club al continent asiàtic ha estat espectacular, des de l’arribada de Wu Lei, i moltes plataformes s’ha interessat per conèixer el funcionament del club i establir lligams més directes. Una situació eixamplada per la propera gira d’estiu per terres xineses si l’equip no es classifica per l’Europa League.

A la reunió també han estat presents diversos directius de la cadena SuperSports. El grup s’ha reunit amb el president blanc-i-blau per conèixer el club i les característiques de l’estadi, i s’han interessat per les particularitats de les retransmissions de la lliga espanyola. Chen Yansheng ha explicat de primera mà les singularitats de l’estadi i les diverses funcionalitats que ofereix la instal·lació, que aquest estiu, per exemple, serà escenari de diversos esdeveniments musicals.

El jerarca va arribar dissabte a Barcelona on romandrà fins el proper 22 de maig. Té diverses reunions programades amb patrocinadors i planificació esportiva amb els tècnics i executius del club per ultimar el pressupost de la propera temporada. Però el més important serà veure, en directe, el partit davant la Real Sociedad de dissabte. El duel serà un dels més emocionats que viurà des de que és president, ara fa tres anys, i que pot acabar amb el seu equip en competició europea. Tot i això, aquesta tarda tindrà una trobada amb tots els estaments del futbol estatal que es trobaran al RCDE Stadium per celebrar els 90 anys de la lliga.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)