Espanyol

La Rambla es tenyeix de blanc-i-blau

Espanyol. El president, Chen Yansheng, ha estat aquesta tarda a la botiga i ha comprovat, de primera mà, l’afluència de públic i visitants

L’Espanyol ha instal·lat, des d’avui, una pop up store (botiga efímera) que romandrà oberta fins dissabte a La Rambla, 68, cantonada amb el carrer Ferran, al centre de la Ciutat Comtal. La botiga s’ha convertit en el centre neuràlgic de l’espanyolisme i l’èxit, en el primer dia d’obertura, ha estat rotund i la Rambla s’ha tenyit de blanc-i-blau amb la presència de Roberto Rosales i Naldo, en representació del primer equip, que ha signat autògrafs i s’ha fet fotografies amb tots els aficionats que s’han apropat a la pop up store en un ambient on es respirava espanyolisme per tots els cantons. El president, Chen Yansheng, no s’ha volgut perdre aquest moment i ha estat aquesta mateixa tarda a la botiga. Un moment que ha aprofitat per comprovar, de primera mà, l’afluència de públic i visitants. Molts turistes han entrat i s’ha interessat per l’Espanyol. I és que amb aquesta acció estratègica, el club segueix impulsant i enfortint la marca per generar visibilitat, acostar el club als seus seguidors i atraure nous aficionats en un dels epicentres turístics més destacats de la ciutat de Barcelona. Precisament, el proper moviment del club és tenir una botiga permanent al centre de Barcelona. Fa mesos que el club treballa amb una consultora per trobar la localització més profitosa pels seus interessos. Una situació encara més necessària després de l’arribada aquest hivern de Wu Lei. El futbolista xinès és una autèntica celebritat al seu país i el jerarca xinès s’ha quedat meravellat del creixement i la força que està experimentant l’Espanyol. No només amb l’arribada del seu compatriota, sinó, per la il·lusió de poder anar a Europa i l’interès de molts aficionats per transmetre el seu caliu per seguir apostant pel club.

Les activitats de la botiga seguiran fins dissabte. Demà hi ha preparat un plat fort. L’entitat blanc-i-blava regalarà 1.000 entrades a tots els socis i abonats que visitin aquesta botiga efímera entre les 17?h i les 19?h equipats amb qualsevol samarreta oficial de l’Espanyol de Barcelona, creant una autèntica marea de pericos i periques al cor de Barcelona. A més a més, tots els aficionats que no són socis podran adquirir entrades per a l’última jornada de Lliga a l’RCDE Stadium amb un 50% de descompte, sempre que vinguin amb l’equipació oficial del club. Durant aquest mateix horari del dia 17, l’estampació serà gratuïta comprant qualsevol samarreta de joc.

CHEN YANSHENG

Ha quedat meravellat per l’assistència de públic i el caliu dels aficionats

PROPER MOVIMENT

El club treballa per tenir una botiga permanent al centre de Barcelona
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)