Espanyol

Wu Lei, directe al cor de l’afició

Espanyol. Escriu una carta on es desfà en elogis cap a l’afició. “Mai m’hagués pogut imaginar com l’amor en el futbol és tan pur i sense reserves” i considera que el que ha viscut dissabte és “un dels records més bells de la meva vida”

Wu Lei va arribar al gener a l’Espanyol. Era el primer jugador xinès que aterrava al club blanc-i-blau. Els dubtes sobre el seu rendiment, ràpidament es van dissipar, un futbolista entregat i que s’ha adaptat al club convertint-se en un dels ídols de l’afició per la seva constància i lluita dins del terreny de joc. No se sap ben bé perquè però el davanter ha tingut un ’feeling’ especial amb la graderia des del primer dia. Un èxtasi que va arribar al seu clímax dissabte.

El futbolista, que s’operarà demà de la clavícula, ha volgut recollir les seves emocions i sentiments dels seus primers mesos a Barcelona en una carta, molt personal, i carregada d’emocions. Un missatge directe al cor dels aficionats i publicada a la xarxa social Weibo. “Porto pràcticament quatre mesos a Barcelona i m’estic familiaritzant amb el càlid sol i amb l’entusiasme dels seguidors d’aquí. Aquesta temporada ha arribat a la seva fi, i m’operaré de la lesió d’espatlla que vaig sofrir durant la Copa d’Àsia, a l’inici de l’any. He escrit uns pensaments dispersos sobre la meva vida a Europa i de la meva vida interior, que espero compartir aquí”, relata Wu Lei. “Si no hagués vingut a Espanya, mai hauria pogut arribar a imaginar com l’amor en el futbol d’homes, dones i nens és tan pur i sense reserves. Els jugadors més joves de la nostra plantilla van celebrar com a bojos en el vestuari la victòria tan difícil del cap de setmana, igual que si haguessin guanyat la Copa del Món. Els seguidors en les graderies rendeixen en cada partit a casa un minut sencer d’aplaudiments, en el 21’, per a homenatjar a Dani Jarque, el capità que va morir d’un atac al cor fa deu anys. En el futbol aquí, més enllà de riures i crítiques, reina l’entusiasme i el respecte”, ha descrit el davanter que va més enllà compartint les emocions que va viure dissabte a la conclusió del partit. “Tal com aquestes històries i fragments desfilaven pel meu cervell vaig decidir registrar-les en paraules. Totes aquestes sensacions només existeixen en el precís moment en què ocorren, però per a mi són un dels records més bells de la meva vida. Potser hi ha més sots i ones gegants en el futur del meu camí futbolístic, però m’expressaré amb la valentia del meu cor i seguiré endavant. Durant tota la nostra vida, hem de desfer-nos de les expectatives dels altres i ser-nos fidels a nosaltres mateixos”.

Passarà demà pel quiròfan per corregir la seva dolença a l’espatlla

Wu Lei haurà de passar pel quiròfan demà a l’Hospital Universitari Dexeus de Barcelona. El davanter blanc-i-blau ha acabat la temporada amb una lesió de grau III-IV en l’articulació acromioclavicular de l’espatlla esquerra que necessitarà de cirurgia per a la seva total recuperació. L’atacant xinès, que es va incorporar a l’Espanyol en el mercat d’hivern, va arribar directament des de la Copa Àsia, un cop que la selecció del seu país va ser eliminada del torneig. Wu Lei va patir, durant la disputa d’aquest campionat, una patologia de segon grau en l’articulació acromioclavicular esquerra que, però, no li va impedir seguir competint amb la seva selecció. Quan va arribar al conjunt blanc-i-blau es va valorar el seu estat mèdic i es va determinar que podria seguir jugant amb normalitat. Wu Lei es va convertir en un habitual en l’onze titular des que va debutar amb l’Espanyol, a Vila-real, davant el conjunt local. El davanter romandrà un parell de dies al centre hospitalari abans de tornar al seu domicili i començar el procés de rehabilitació. En principi, s’espera que Wu Lei pugui arribar en plenes condicions de participar en la primera eliminatòria de l’Europa League que es jugarà l’última setmana de juliol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)