Espanyol

L’Espanyol fa oficial la marxa de Rubi

Espanyol. El tècnic maresmenc s’ha desvinculat aquest matí de l’entitat blanc-i-blava després d’abonar la quantitat de la seva clàusula de rescissió i ja podrà fitxar pel Betis

L’Espanyol ha posat fi al serial de Joan Francesc Ferrer lia “Rubi”. El club ha fet oficial la rescissió de contracte amb el tècnic després que aquest hagi abonat aquest matí la quantitat de la seva clàusula de rescissió de 900.000 euros. D’aquesta manera, es desvincula del l’Espanyol com el mateix tècnic ja va comunicar la setmana passada al president Chen Yansheng.

El tècnic deixa l’Espanyol per fitxar pel Betis. El maresmenc només ha durat un any a la banqueta de l’equip blanc-i-blau. Rubi es va incorporar al primer equip de l’entitat catalana l’estiu passat, procedent de l’Osca. Aquesta temporada, el tècnic de Vilassar de Mar ha dirigit a la plantilla espanyolista en 44 partits oficials entre Lliga i Copa, sumant 16 victòries, 13 empats i 15 derrotes. El conjunt blanc-i-blau va finalitzar el curs esportiu setè amb 53 punts, posició que dóna accés a la fase prèvia per a la classificació de l’Europa League, i va arribar als quarts de final de la copa. El club, en el seu comunicat, també dóna les gràcies a Rubi. “El RCD Espanyol de Barcelona vol reafirmar el seu compromís personal i professional amb el fins avui entrenador, a qui en reiterades ocasions se li ha mostrat el suport a la seva aposta futbolística i li desitja sort en la seva nova etapa”.

Un missatge que també ha fet seu el vicepresident de l’entitat, Carlos García Pont, en declaracions als mitjans oficials del club. “Desitjar-li molta sort a Rubi i el seu cos tècnic en la seva carrera i donar-li les gràcies per aquesta setena posició. Rubi ja no és el nostre entrenador però amb el que ens hem de quedar és amb la setena posició que ens dona lloc a jugar les rondes prèvies de l’Europa League”, ha afegit per subratllar que “el que s’ha vist és una comunió entre l’equip i l’afició i les alegries que hem viscut aquestes últimes setmanes”. El mandatari que ha conclòs que “estic segur que la direcció esportiva està fent molta feina per trobar la persona per seguir amb aquest projecte. Un projecte de planter, d’espanyolisme, de bon joc i de lluita. Tot això és el que ens ha de permetre afrontar la propera temporada”. García Pont també ha demanat el suport de l’afició per la propera temporada amb les fites importants que hi ha per endavant.

Així doncs es posa fi a un serial que ha durat deu dies per tancar la rescissió de contracte. L’Espanyol, en les properes hores, haurà de fer oficial a David Gallego com a nou entrenador per la propera temporada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)