Espanyol

Gay: “Estem al servei del nostre equip nodrissa”

Espanyol. Ha estat presentat com a nou tècnic del filial. Torna a l’Espanyol 30 anys després. Està pendent d’una reunió amb David Gallego per definir quins jugadors pugen

José Aurelio Gay ha estat presentat aquest matí com a nou entrenador de l’Espanyol B. El tècnic aragonès torna així a la que va ser la seva casa com a jugadors. “Estic encantat d’estar aquí encara que sigui 30 anys després en una casa en què vaig ser molt feliç. Va ser el primer club que em va permetre jugar a primera divisió i ara puc contribuir a aquest planter tan exitós i estic molt content amb aquesta nova etapa”, explicar el nou preparador que ha estat acompanyat en la seva presentació pels responsables del futbol base blanc-i-blau Àlex García i Fran Navarro. Gay agafa el relleu de David Gallego que ha estat els últims tres anys dirigint el filial abans de fer el salt al primer equip. “Ens ha omplert d’orgull que David Gallego estigui el primer equip però hem hagut de moure fitxa ràpid i José Aurelio Gay tenia molts ítems per ser l’entrenador ideal”, ha explicat Àlex García que ha afegit els perquès de la seva elecció. “Té experiència en totes les categories del futbol estatal, passat a l’entitat, la seva personalitat i uns valors que s’identifiquen amb el club. Des del 2012 ja estava en les nostres travesses internes”.

Gay té clar quins reptes persegueix al llarg de la temporada vinent. “El primer objectiu és treballar amb els jugadors perquè tingui el màxim rendiment perquè el primer equip pugui comptar amb ells i el segon estar el més amunt possible i si hi ha possibilitats d’anar al Play-off doncs no la desaprofitarem” i pel que fa a la proposta de joc ha assenyalat que “seguirem la metodologia del club però cadascú té el seu segell. M’agraden els equips atrevits i combatius amb una identitat pròpia”.

Gay estarà acompanyat per Adri González, com a segon; Dani Parra, preparador físic; Adri Caballero, preparador de porters i David Charcos com a analista. Ara l’aragonès està a l’espera de parlar amb David Gallego per veure quins futbolistes del filial faran la pretemporada amb el primer equip. “De moment no tenim cap proposta i això provocarà moviments de jugadors que afectaran el juvenil. Si el primer equip necessita més jugadors per entrenar i competir no hi haurà cap problema. És una cosa simple i normal. Estem al servei del nostre equip nodrissa”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)