Espanyol

Sergio García s’acomiada de l’Espanyol

Espanyol. El club li ha ofert seguir vinculat a l’estructura esportiva però ho ha rebutjat. “Vull seguir jugant uns anys. Li prenc la paraula al club i espero tornar al meu amat Espanyol en un futur”. El punta té ofertes de la Xina i del Japó

L’Espanyol ha anunciat la desvinculació de Sergio García com a jugador blanc-i-blau. El davanter s’ha acomiadat de tots els aficionats amb una emotiva carta. “He pensat que aquest dia no arribaria mai”, diu el capità que recorda que “els nostres camins es separen després de set meravellosos anys vestits de blanc-i-blau”. Una trajectòria a l’Espanyol on el jugador s’ha convertit en un dels futbolistes més estimats de l’afició. “Ha estat un orgull per a mi poder jugar en aquest grandíssim equip defensant aquest escut del qual tan orgullós em sento”, apunta el futbolista que deixar clar la vinculació emocional amb la graderia. “La meva dedicació, el meu sentiment, el meu amor tots aquests anys, m’omplen de felicitat. Haver arribat al cors de la gent és increïble!”.

Sergio García també es mostra fidel als colors blanc-i-blaus. “Sempre tindré el cor perico allà on vagi i l’anhel de tornar en un futur a casa, al meu Espanyol, per seguir treballant en el club de la meva vida” El futbolista confirma que l’entitat apostava per la seva continuïtat però dins de l’estructura esportiva del club però ho ha rebutjat. “Vull seguir jugant uns anys més. Li prenc la paraula al club i espero tornar a casa, al meu amat espanyol en un futur” i per últim, també tenia paraules per la seva condició de capità. “He lluït amb orgull el braçal de capità amb el 21 de Dani Jarque, marcar gols i celebrar-los amb l’afició, patir en els moments complicats i gaudir dels èxits”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)