Espanyol

Álvaro Vázquez tanca la seva etapa a l’Espanyol

Mercat. El club blanc-i-blau ha arribat a un acord de rescissió amb el davanter. El badaloní, que acaba contracte el 2020, va ser fitxat al 2016 del Getafe a canvi de 3,5 milions d’euros. L’última temporada ha jugat cedit al Saragossa

L’Espanyol ha rescindit la relació contractual amb Álvaro Vázquez. El davanter encara tenia contracte amb vigor fins al 2020 però no entrava en els plans del nou tècnic David Gallego. El badaloní ha jugat aquesta darrera temporada cedit al Saragossa i el curs anterior ho va fer al Nàstic de Tarragona. El futbolista va arribar el 31 d’agost del 2016 procedent del Getafe a canvi de 3,5 milions d’euros de traspàs. Era una petició expressa del llavors preparador Quique Sánchez Flores. La seva segona etapa com a blanc-i-blau no ha estat gens profitosa i mai ha tingut els minuts per mostrar el seu talent sobre la gespa. En tres anys, dues cessions, i només ha participat en deu partits amb el conjunt blanc-i-blau, dos d’ells de titular. El futbolista ara és agent lliure i, als seus 28 anys, podrà escollir un nou destí on evolucionar. El club s’ha estalviat una part de la seva fitxa que superava el milió d’euros per temporada. En els últims dies ja han marxat de l’entitat Roberto Jiménez i Sergio García que finalitzaven els seus contractes aquest juny. El proper que podria sortir del club és Óscar Duarte. El central de Costa Rica també acaba contracte aquest 30 de juny.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)