Espanyol

espanyol

el central cap a navata

Hermoso puja a l’autocar

Espanyol.El central inicia la pretemporada amb l’Espanyol. El madrileny tenia clar que, si es concentrava amb l’Espanyol, no fitxaria per l’Atlético. Hi haurà marxa enrere?

L’expedició blanc-i-blava marxarà aquest matí cap a Navata on s’estarà deu dies de concentració. Una estada per posar-se a to físic però on totes les mirades estan sobre Mario Hermoso. El futbolista, junt amb Marc Roca i Hernán Pérez, s’incorporaran a la disciplina de grup després d’un decalatge de dies per jugar amb les seves respectives seleccions. El central madrileny tindrà plaça a l’autocar. De moment no hi ha cap contraordre i no hi ha res que faci pensar el contrari en els dies vinents. El central ja tenia un acord amb l’Atlético de Madrid, on jugaria les properes quatre temporades, però no hi ha hagut una entesa entre l’Espanyol i el club colchonero. Hermoso pujarà a Navata i amb aquest moviment és trencar un dels fils negociadors de l’operació. El jugador tenia molt clar que, si començava la pretemporada amb el club català, ja no es mouria de lloc. Veurem si això és una certesa fefaent o bé una maniobra per buscar un acord entre clubs. Més enllà d’això, les postures entre Atlético i Espanyol segueixen allunyades. Els madrilenys segueixen amb una oferta per sota dels 15 milions d’euros i els blanc-i-blaus tenen decidit no vendre per aquest preu. Només flexibilitzaran la seva postura si es negocia a partir de la clàusula. És a dir, una quantitat que sigui igual o superior als 30 milions. L’Atlético pensava que aquesta batalla amb l’Espanyol seria fàcil però s’ha trobat amb un dur negociador. Un equip que ja no necessita vendre els seus futbolistes a preu de saldo i vol fer-se fort amb el risc de perdre una gran venda. Cal recordar que Hermoso acaba contracte el juny del 2020. L’Atlético ara està en altres negociacions com la venda de Griezmann i incorporar al Semedo i, fins i tot, està sondejant la situació de James Rodríguez i Fabián Ruiz. El lateral blaugrana és una peça prioritària després de la marxa de Juanfran i la irregularitat d’Arias obliga a fer un esforç extra. Hermoso, de moment, queda en un segon capítol de les urgències colchoneras. Una negociació, en punt mort, que veure’m si s’acaba activant amb les futures vendes del conjunt madrileny o bé s’ajorna fins a l’estiu vinent. En tot cas, la permanència d’Hermoso assegura la solvència de la línia defensiva un any més.

Borja Iglesias pendent de Pau.

Hermoso marca l’agenda però també ho fa Borja Iglesias. El davanter, pretès pel Betis, segueix entrenant amb normalitat a les ordres de David Gallego. El seu futur dependrà de si algun club està disposat a pagar els 28 milions d’euros. Qui està fent tot el possible per incorporar-lo és el conjunt andalús però l’Espanyol no vol intercanvi de futbolistes ni pagaments a termini. Els 28 milions han de ser al comptat. El Panda és la gran prioritat de Joan Francesc Ferrer ’Rubi’ i el secretari tècnic, Alexis Trujillo, farà tot el possible per portar la gran petició del maresmenc. La clau de l’operació està en Pau López. L’ex perico tancarà en les hores vinents la seva marxa a la Roma per una quantitat al voltant dels 24 milions d’euros més els 50 per cent dels drets econòmics de Tonny Sanabria. Amb aquests diners, el Betis podria complir les exigències de l’Espanyol. Però, de moment, Borja Iglesias estarà aquest matí en l’autocar que el portarà a Navata amb la resta de l’expedició blanc-i-blava.

A Navata, amb Europa com a rerefons.

L’Espanyol inicia avui la segona fase de la pretemporada. Els jugadors de David Gallego van tenir ahir dia de descans després d’una setmana de proves mèdiques, físiques i on ha realitzat els primers entrenaments de l’estiu en una pràctica de doble sessió. Ara toca anar a l’estada de pretemporada a Navata. L’expedició blanc-i-blava partirà aquest matí i romandrà fins al 17 de juliol a la localitat empordanesa on tancaran l’estada amb un amistós davant el Peralada. Les forces i la mentalització del grup estan ficats en el partit del 25 de juliol. El retorn de l’Espanyol a Europa després de 12 anys. El rival sortirà de l’eliminatòria entre l’Stjarnan d’Islàndia i el Levadia Tallin d’Estònia. Fins al 18 de juliol no es decidirà aquest duel que es començarà a jugar dijous, en el partit d’anada. Si tot va bé, l’Espanyol ha de jugar tres rondes prèvies amb l’esperança d’arribar al 29 d’agost amb el bitllet per la fase final de la competició continental: el primer gran objectiu de la temporada. L’estada a Navata també servirà per a presentar oficialment a Bernardo, que dissabte ja es va exercitar amb el grup.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)