Espanyol

Rosales, a prop del ‘Lega’

Mercat. Algunes informacions assenyalen que els madrilenys pagaran prop de dos milions pel lateral veneçolà, que ha jugat cedit a l’Espanyol

El Leganés sembla que serà el pròxim equip de Roberto Rosales. Segons algunes informacions, el club madrileny fitxarà, per poc menys de dos milions d’euros, el lateral dret veneçolà, que la temporada 2018/19 va jugar com a cedit a l’Espanyol pel Màlaga. Pel que sembla, l’operació està pendent només de l’aprovació del xeic Al Thani, propietari del club andalús. De fet, Rosales, a qui queda un any de contracte amb el Màlaga, no es va incorporar aquest diumenge, com estava previst, a la concentració que aquest equip fa a Estepona. Per contra, sí que ho van fer els seus compatriotes Juanpi Añor i Mikel Villanueva, que, com ell, van participar en la copa Amèrica.

L’Espanyol tenia una opció de compra sobre Roberto Rosales per un import de tres milions d’euros que el club blanc-i-blau no va considerar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)