Espanyol

L’Espanyol supera el tràmit (1-3) i l’espera el Lucerna

Espanyol. L’equip de David Gallego torna a derrotar el Stjarnan amb gols de Pedrosa, Borja Iglesias i Ferreyra i jugarà la següent eliminatòria contra l’equip de Suïssa

Nova victòria de l’Espanyol i classificació per a la següent eliminatòria de la prèvia de l’Europa League. L’equip de David Gallego ha tornat a ser molt superior al modest Stjarnan islandès i l’ha tornat a derrotar (1-3), amb gols de Pedrosa, Borja Iglesias i Ferreyra. L’equip de l’honor del Stjarnan, que ja havia perdut en l’anada (4-0), l’ha fet Sigurdsson en els últims minuts del partit.

L’Espanyol ha inaugurat el marcador molt aviat, en el minut 4, amb una jugada individual de Pedrosa i ha vist com el conjunt local fallava un penal en el minut 17. Halldorsson ha enviat la pilota als núvols.

Ja en la segona part, Borja Iglesias ha fet el segon després d’una passada a l’espai de Dídac i Ferreira el tercer amb un xut ajustat al pal.

L’Espanyol jugarà la següent eliminatòria contra el Lucerna suís.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)