Espanyol

europa league

espanyol - lucerna

Enllestir-ho sense ensurts

Europa League. L’Espanyol espera segellar la seva classificació contra el Lucerna sense patiments després del 0-3 de l’anada a Suïssa. Tot i això, Gallego no vol cap mena de confiança

L’Espanyol arriba al duel d’aquesta nit contra el Lucerna amb l’eliminatòria encarrilada després del 0-3 de l’anada a Suïssa i amb el neguit de veure com un dels seus millors futbolistes, Borja Iglesias, ha fet les maletes cap al Betis. Una marxa coneguda però que no amoïna David Gallego. “És un jugador que no està amb nosaltres i jo particularment li desitjo el millor. Ara el que em preocupa i m’ocupa són els jugadors que estan amb nosaltres. Borja ja no suma més en l’Espanyol i em preocupa zero. És absurd fer preguntes sobre Borja.” Precisament, el surienc està més preocupat per l’imminent inici de lliga diumenge contra el Sevilla i la comoditat d’un partit que sembla un tràmit. “Tot i el bon resultat que hem tret en l’anada, sabem que hem de treballar intensament i fer les coses bé per guanyar. El nostre objectiu és tornar a guanyar”, va reblar el tècnic, que no veu cap mena de relaxació en els seus homes: “No n’hi ha ni en els entrenaments i menys en un partit oficial.”

Al marge de tot això, caldrà veure com dosifica els minuts el tècnic català i si fa rotacions 72 hores abans de l’inici de lliga. I és que el calendari de l’Espanyol tindrà un final d’agost endimoniat amb quatre partits en dues setmanes. “Sabem que juguem dos partits en tres dies i això ja ho comencem a tenir en compte. Hem de tenir un equip competitiu també per a diumenge.” Un tècnic que sap que tindrà un estrena de lliga complicada: “No hem tingut totes les sessions d’entrenament que voldríem però no és cap excusa i ho hem de tirar endavant.”

Atromitos - Legia 0-2 (0-0)
Saburtalo -Ararat 0-2 (2-1)
Vitoria - Ventspils 6-0 (3-0)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)