Espanyol

Gallego: “El Sevilla és el rival més exigent que ens ha tocat”

La prèvia. “No hi haurà cap excusa, estem al cent per cent”, ha insistit el tècnic surienc que ha convocat a Calero però ha prescindit de Pedrosa pels seus problemes musculars

David Gallego s’estrenarà demà en lliga davant el Sevilla. Fins ara el tècnic ha gestionat a la perfecció una pretemporada atípica amb la disputa de dues rondes prèvies de l’Europa League però, ara, el salt qualitatiu és ostensible i evident. El Sevilla és el rival i no posarà les coses fàcils, tot el contrari. “És un grandíssim equip i preparat per classificacions de Champions. La nostra idea és que, el temps més gran possible, es jugui al que volem nosaltres”, ha certificat aquest vespre el surienc després de la sessió d’entrenament feta al RCDE Stadium. El tècnic s’estrena però s’ho agafa amb tranquil·litat. “És futbol. Porto tota la meva vida fent això. Fa set anys que soc d’entrenador. La diferència és que primera divisió té més repercussió per la gent. És un partit més i així m’ho agafo” tot i això si que “intueix” les ganes que tenen els seus jugadors de què comenci la lliga. El tècnic ja va parlar al llarg dels últims dies de la poca preparació d’entrenaments que té el seu equip a diferència del seu rival. Precisament, el seu homòleg, Julen Lopetegui, capgirava l’equació pel rodatge més gran dels blanc-i-blaus gràcies a la prèvia de l’Europa League. “Cadascú mira el seu. Jo dic que em falten entrenaments i ell diu que tenim més rodatge. Tot és veritat però l’única veritat és la del terreny de joc”, ha explicat tot insistint en què no hi haurà cap mena d’excusa. “L’equip està il·lusionat i competirà. No tenim cap excusa i estem al cent per cent per competir davant del Sevilla. Jo sé com estem i tindrem al davant el rival més exigent que ens ha tocat fins ara. En tots els partits que hem jugat hem tingut la possessió i ara tindrem un equip que ens la pot treure. Ho sabem i ens exigirà molt. Sabem on podem fer-li mal al rival però no ho diré públicament” i també ha insistit en què vol l’escalf de la gent demà al RCDE Stadium però és conscient que el motor ha de ser l’equip. “El que busquem és el que l’equip enganxi a l’afició i ha de ser gràcies al nostre joc. A la gent no li demano res”.

Per últim, s’ha referit a la cessió d’Álex López. “Marxa allà per tenir minuts. Crec cegament en Álex López però, amb l’overbooking que hi ha, està obligat a jugar cada setmana i no es pot permetre el luxe de perdre un altre any. És beneficiós per a tots. Volem que torni un altre Álex López i així s’ha de prendre aquesta cessió.

Calero, convocat.

El tècnic ha donat una llista amb 20 homes on destaca la baixa d’Adrià Pedrosa que no ha entrat en la convocatòria pels seus problemes musculars a la cuixa.“És més per precaució. No acaba de tenir bones sensacions i no volem prendre cap risc”.

Per contra, la gran novetat és Fernando Calero que debuta en una llista. “Tots els que estan poden ser titulars”, ha dit sobre una possible presència en l’onze del central. La convocatòria completa és la següent: Andrés Prieto i Diego López. (ps); Pipa, Naldo, Lluís López, Javi López, Dídac, Bernardo, Calero, Víctor Sánchez, Iturraspe, Sergi Darder, Melendo, Marc Roca, Granero, Wu Lei, Ferreyra, Puado, Matías Vargas, Víctor Campuzano.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)