Espanyol

1a divisió

espanyol 0 - 3 granada

L’Espanyol es desfà a la lliga

1a divisió. El Granada, amb un futbol pràctic i vertical, despulla al conjunt de David Gallego amb gols de Puertas, Carlos Fernández i Azeez. Acaba la 3a jornada amb només un punt

El Granada ha despullat a l’Espanyol. Els andalusos n’han tingut prou amb un futbol pràctic i pragmàtic per emportar-se els tres punts i fer tres gols als deixebles de David Gallego. Les ombres, avui, s’han imposat a les llums de l’Europa League. L’Espanyol de la lliga encara no ha fet cap gol i arriba a l’aturada de lliga instal·lat en zona de descens amb un punt de nou. La dinàmica és preocupant. La fatiga de l’Europa League pot ser un dels arguments per explicar la grisor mostrada però és necessitava més davant un Granada que acaba de pujar a primera i que, amb molt poc, ha fet molt mal. Aquí rau la preocupació i la necessitat urgent de millora per no convertir un curs il·lusionant en un suplici. I és que l’Espanyol ha viscut un calvari constant i s’ha flagel·lat amb errors defensius impropis d’un equip que juga competició Europea.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)