Espanyol

L’hora del fons d’armari

Espanyol. En una setmana de tres partits, Gallego no podrà disposar de Ferreyra, baixa entre 4 i 6 setmanes, ni tampoc de Corchia

La victòria a Eibar ha donat aire i tranquil·litat a l’equip per afrontar la primera jornada de l’Europa League, però els maldecaps no han desaparegut per a Gallego, que ahir va conèixer la notícia que no podrà disposar del seu home gol, Facundo Ferreyra, el mes vinent, ni tampoc de Corchia.

El davanter argentí es va lesionar al bíceps femoral de la cama esquerra i serà baixa entre quatre i sis setmanes, mentre que pel lateral, amb molèsties al genoll, s’ha decidit que segueixi un tractament conservador sense data fixada de tornada. Dues lesions que posaran a prova la profunditat de la plantilla ara que a Europa comença l’hora de la veritat. Amb tres partits en una setmana, les rotacions semblaven ja una obligació, que ara encara agafa més força.

En la demarcació de lateral dret Gallego compta encara amb Javi López i Pipa. En la punta d’atac, la baixa de Ferreyra és una mica més preocupant. Amb sis dianes, l’argentí ha estat la gran sorpresa positiva d’aquest inici de curs, però ara seran Calleri i Wu Lei els que hauran de fer un pas endavant, amb Puado i Campuzano, dos davanters de la casa que han complert sempre que han entrat, esperant la seva oportunitat.

Granero, optimista per al futur

Faltava fer el clic amb una victòria i, tot i que el duel contra l’Eibar va estar lluny de ser brillant, el vestuari blanc-i-blau ha vist en aquests tres punts la confirmació que va pel bon camí. “La sensació és que era una victòria que havia d’arribar aviat i no com a conseqüència de la casualitat, sinó del treball que estem fent”, va dir Granero, autor del gol de la victòria a Ipurua, convençut que l’equip anirà a més: “Estem a prop d’assolir un nivell que entusiasmarà la gent.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)