Espanyol

Víctor Sánchez: “Gallego està capacitat i creiem en ell”

Espanyol. El segon capità dona la cara pel surienc molt qüestionat pels últims resultats. La plantilla s’ha reunit durant dues hores abans de la sessió. “Tots hem de donar molt més”

Dia tens a la sessió d’avui a la Ciutat Esportiva Dani Jarque. La derrota davant de la Real Sociedad, la tercera a casa, ha encès les alarmes. Més que la derrota és la forma com es va produir. L’Espanyol va semblar un equip sense vida i fent errades més pròpies d’equips en formació que no pas d’un conjunt de primera divisió. L’ase dels cops és David Gallego a qui tots senyalen. La sessió matinal ha estat atípica i els jugadors s’ha reunit amb el tècnic durant dues hores. Víctor Sánchez ha donat la cara davant dels mitjans. “Normalment durant la temporada hi ha més xerrades d’aquestes, quan el tècnic considera que hem de seure per parlar es fa i es parla, i el que es tracta es queda allà”, ha explicat el segon capità de l’Espanyol. “Tot ha estat per millorar, esperem que amb el treball de camp i el que es fa a nivell de cap, parlant i mirant en què ens hem equivocat i en què podem millorar, entre tots es pugui millorar i fer que d’ara endavant es donin els resultats”, ha assegurat el rubinenc. “Hem parlat tots, ens agrada escoltar el que el tècnic ha de dir després d’un partit, i cadascú ha provat d’aportar el seu punt de vista”.

El migcampista ha sortit en defensa del surienc. “No és que creiem en ell, és que David és una part més del nostre equip i tots tenim la culpa en això que està passant, sobretot a casa, però també en el bo tots tenim aquest gra de sorra que aportar. Crec que ho traurem, Gallego està capacitat i ho sap, creiem en ell; està amb confiança que ens en sortirem i gaudirem, i nosaltres sabem que només falta encadenar resultats bons i millorar petits detalls en què hem fallat”. Ara els dos pròxims duels davant el Celta, a Vigo aquest dijous, i davant del Valladolid, a casa, han de marcar la pauta de la recuperació. “És molt aviat, la Lliga està molt igualada, si, en comptes de quatre fossin set, estaríem força a dalt; a tots els equips els costa sumar a qualsevol lloc. Serà un partit complicat com davant el Valladolid, però els rivals pensaran igual. No és que et condicioni, voldríem tenir més punts però és el que toca, el que cal és sumar de tres i encadenar bons resultats perquè permetria veure aquest bon joc que s’ha vist en trams de partits”.

Tot i això, Víctor Sánchez no podia amagar que no s’esperaven un inici de lliga tètric com aquest. La pitjor arrencada a casa des de l’any 1947. “No, per res; esperàvem estar molt millor i ser més protagonistes en els partits però això es dona així. No hem estat bé en moments puntuals, hem estat bé en trams però això no basta, estem tenint errades que ens estan costant cars. Provarem de solucionar això i ser un equip molt més sòlid enrere, no concedir tant perquè els rivals són bons i ho aprofiten, si, guanyem en solidesa, tindrem trams en què dominarem al rival” i ha afegit quin és el camí a seguir. “Estem tenint errors que ens condemnen però que es poden solucionar, el dia que agafem la solidesa defensiva i se senti fort enrere tindrem trams de partit en què amb aquest sistema puguem ser clars dominadors. Ens hem d’autoexigir moltíssim, amb pilota i sense, sabent on estem, quan cal cobrir un company, quan s’ha de fer una falta tàctica, detalls que sembla que no però tenen molta importància. La qüestió d és que tothom ha de fer un pas endavant”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)