Espanyol

David López: “Els jugadors no hem estat a l’altura”

Espanyol. El central diu que la sortida de Gallego és una qüestió de resultats. Admet que estan en “una situació delicada” però que cal passar plana i adaptar-se al nou entrenador

David López ha valorat, aquest migdia, l’arribada de Pablo Machín a la banqueta. El tècnic de Sòria ha agafat les regnes del primer equip i aquest matí ja ha realitzat la primera sessió d’entrenament a la Ciutat Esportiva. Una matinal on l’extècnic blanc-i-blau, David Gallego, s’ha acomiadat dels que, fins fa poc, eren els seus jugadors. “Des del punt de vista personal estic dolgut perquè és una persona que li tinc molta estima, és humil i ho ha donat tot des del primer dia. Li estic agraït des del primer dia. Al final, manen els resultats i el club ha decidit fer un canvi”, ha dit el central amb aire entristit per carregar, gran part de les culpes als futbolistes. “Els resultats no han arribat només per David Gallego. Nosaltres també hem fallat i no hem estat a l’altura” i tenia clar el què ha passat per produir-se la sortida del surienc. “Què ha fallat? Els resultats. Avui en dia els resultats és amb el que es basa el futbol” i ha deixat clar que ells no han pres cap decisió. “Nosaltres ens hem de dedicar a jugar i guanyar. Si, han pres aquesta decisió, és perquè ho han cregut convenient”.

Ara el futbolista vol mirar cap endavant. “Queden moltes jornades, molts punts i tenim plantilla suficient i totalment convençut que ho revertirem. Toca treballar molt per agafar els conceptes que vol el nou tècnic i quedar-nos amb els petits detalls que li agraden”. Tot i això, no sap cap a on anirà la proposta del tècnic de Sòria. “No sé en què podrem millorar perquè és molt nou tot. No tenim temps suficient i mai he jugat amb tres defenses, no ho sé. Tenim ara l’aturada per assolir els conceptes” tot i que en el primer entrenament ja ha donat pinzellades de què vol. “Ens ha intentat transmetre per sobre el seu model”.

David López també ha deixat clar que l’esforç del grup ha estat total. “Esforç treball i sacrifici aquesta plantilla sempre ho té. Hem treballat moltíssim. La plantilla ho ha donat tot. No ha estat possible per tirar endavant l’època de David Gallego”. Ara la prioritat és la lliga però el santcugatenc ha matisat les seves paraules. “Totes les decisions són importants però estem aquí gràcies a la lliga. Això no vol dir que no anem per les tres competicions. A l’Europa League estem en un bon moment però hem de ser forts a la lliga”.

Per últim, ha valorat l’actual situació i l’ha catalogat de “delicada”. “Ara hem de passar pàgina i començar des de zero. No queda una altra. És el moment d’estar units, serà més fàcil per tots. Aquest és el secret. Som un grup molt fort i ara necessitem l’afició més que mai”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)