Espanyol

Machín: “Trencarem el malefici a casa”

Espanyol. El tècnic està convençut que aconseguiran la primera victòria a casa davant el València. “Volem ser forts a casa i ho hem de corroborar amb gols i un triomf”.

Pablo Machín ha valorat aquesta tarda la prèvia del partit de demà davant del València. (13 h. / RCDE Stadium). L’Espanyol busca el seu primer triomf a casa. Una situació d’urgència que arriba en ple més de novembre i després de cinc derrotes consecutives. La pitjor ratxa a casa de tota la història del conjunt periquito.

VICTÒRIA A CASA.

“Els partit durant més de 90 minuts i en qualsevol moment poden fer el gol. L’equip està conscienciat i motivat per aconseguir gols, que és necessari per sumar punts i victòries, i després guanyar el partit i treure’ns el pes de no guanyar ni puntuar. Volem ser forts a casa i que l’afició ens ajudi en els moments de debilitat. I la primera oportunitat que tenim és demà. Ho hem de corroborar amb gols i un triomf. En l’ambient existeix aquesta responsabilitat de guanyar el primer partit. Estic convençut que demà trencarem aquest malefici.

GOL.

“És la meva preocupació i som un equip que li costa molt fer-los. Hem de crear les millors condicions perquè la gent de dalt les pugui materialitzar i, sinó, altres futbolistes que no siguin davanters.

VALÈNCIA.

“Ens podem trobar amb la seva millor versió i ells tenen un gran potencial i en 90 minuts poden ser determinants. Arriben sense aconseguir el triomf en molts partits i nosaltres hem d’imposar el fet de jugar a casa i la nostra necessitat de guanyar per seguir avançant per sortir d’aquestes posicions. No serà senzill sortir. Ens costarà sortir i hem de ser conscients. Hem de ser forts futbolísticament i mentalment.

BAIXES.

“Puado té un esquinç que encara té molèsties i Calero és més prudent fer-lo esperar. Ens havíem pensat fer-lo entrar en la llista però era un risc excesiu i m’he estimat més portar a Dídac que també ha jugat en aquella posició. (de central)”

SAN MAMÉS.

Hem perdut per tres gols però pensem que la diferència de tres gols no és el que es va veure sobre el terreny de joc. Hem fet coses bé però d’altres que hem de corregir. Vam xutar a porteria més que el rival i el que hem de fer és incentivar més l’arribada a porteria. Si hem xutat 12 vegades i no hem marcat; ho haurem de fer 24.

VULNERABLE.

“Vulnerable és una cosa i tou no veig l’equip. Vam partir un pal amb el primer gol i ens vam refer. Vam estar a prop de marcar a pilota aturada. Un gol anul·lat i l’ocasió de David i un mà a mà de Wu Lei. Nosaltres hem de ser una mica més contundent i que aquest tipus de gol no es torni a repetir.

ELS JUGADORS.

“Sento que em segueixen i m’escolten. He vist futbolistes implicats amb el nou sistema i metodologia d’entrenament. No el puc recriminar res”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)