Espanyol

Trobada clau a Guangzhou

Mercat d’hivern. L’Espanyol vol incorporar futbolistes de rendiment immediat: un davanter golejador i un migcampista de contenció. El principal problema és el límit salarial

Com informàvem ahir, el director general corporatiu de l’Espanyol, Roger Guasch, i el director general esportiu, Òscar Perarnau, han viatjat a la Xina, concretament a Guangzhou, per reunir-se amb el propietari del club blanc-i-blau, Chen Yansheng. La trobada, que ja estava prevista, servirà per preparar la Junta General d’Accionistes del 10 de desembre, en què s’aprovarà una ampliació de capital per valor de 50 milions d’euros, i també per parlar dels futbolistes que podrien reforçar la plantilla blanc-i-blava en el mercat d’hivern. A diferència d’altres moments, tots els estaments del club estan d’acord en que cal fitxar, per tal d’evitar un descens a segona divisió que resultaria fatal. La idea és incorporar futbolistes que ofereixin un rendiment immediat. Principalment un davanter que garanteixi gols, però també un migcampista de contenció, amb un perfil similar al de Víctor Sánchez. A banda de les dificultats del mercat, el principal problema que té l’Espanyol és el del límit salarial. Chen Yansheng té la clau per desllorigar-lo.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)