Espanyol

Una setmana decisiva

Espanyol. La plantilla de Machín torna avui a la feina amb les piles carregades i amb una única idea gravada a foc: el duel de diumenge contra el Getafe ha de ser el primer triomf a casa

Pablo Machín va donar descans als seus futbolistes aquest cap de setmana. Uns dies en què han aprofitat per desconnectar i carregar les piles amb vista a un retorn exigent i un calendari que no donarà treva. Més enllà d’anàlisis de futur, el que més ocupa i preocupa la plantilla és guanyar diumenge el Getafe. El club fa dies que articula diverses iniciatives perquè el duel contra els madrilenys signifiqui la millor entrada de tota la temporada. L’objectiu és arribar a la xifra de 25.000 aficionats. El repte passa per empènyer des de la grada els futbolistes per sumar el primer triomf en lliga. El RCDE Stadium és la clau de la permanència i, sense més dilació, no es pot ajornar una victòria urgent per a la moral i per fer pujar l’autoestima del grup. Machín i la plantilla només visualitzen aquest partit. Saben que és fonamental per traduir les bones sensacions de joc en resultats i, de retruc, treure pes mental a la trista estadística casolana. Unes xifres que diuen que l’Espanyol és l’únic equip de primera que no ha sumat cap punt al seu feu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)