Espanyol

Vargas: “Tots els partits són finals”

Espanyol. “Estic segur que revertirem aquesta situació”, ha assegurat l’argentí que parla del seu rendiment “Soc autocrític i sé quin nivell tinc i el que puc donar”

Matías Vargas ha valorat, aquest matí, l’actualitat blanc-i-blava. Uns dies que venen marcats pel duel de diumenge davant del Getafe on l’Espanyol necessita guanyar el seu primer partit a casa. “Per a nosaltres tot són finals per la situació en què estem i, sinó, fos així també ho seria. Tots els partits són finals. Veig il·lusió i orgull. Esperit de lluita i voler anar contra tot. Estic segur que revertirem aquesta situació.

SENSACIONS PERSONALS.

“Soc autocrític i sé quin nivell tinc i el que puc donar. M’entrego al màxim en cada entrenament i vull donar el màxim en les setmanes vinents”

SITUACIÓ

“Estem en un club molt gran i amb molta història i sabem que no podem estar en els llocs on estem. Som conscients de la situació i cal alliberar-nos una mica més perquè surtin totes les coses.

PARTITS A CASA.

“Els resultats a casa són fluixos en lliga. Això s’ha de canviar i ara tenim dues bones oportunitats per canviar-ho. El rendiment positiu és el que ens farà canviar i apropar-nos als resultats que volem i ressorgir.

SISTEMA MACHÍN

“Puc encaixar en qualsevol posició d’atac i on hem fiqui el tècnic”

FITXATGES.

“No ho sé, són coses que no em correspon a mi. Hi ha temps per canviar-ho i ningú ens ha parlat de portar a més gent. Ara és una qüestió de què la pilota entri i, a partir, d’aquest cap de setmana arrencarà la nostra dinàmica positiva. Som autocrítics però no podem mirar les coses negres sinó ser positius i seguir treballant”

SELECCIÓ ARGENTINA.

“La meva màxima preocupació és guanyar el diumenge i aportar gols. Penso en aquesta setmana i res més. Penso en el cap de setmana i sortir d’aquesta zona baixa.

MACHÍN.

“Estic aprenent a millorar i jugar amb una intensitat més alta sense pilota i tenir més pausa en el meu joc

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)