Espanyol

espanyol

real madrid 2 -0 espanyol

El guió no canvia al Bernabéu

1a divisió. L’Espanyol perd davant del Madrid amb gols de Varane i Benzena però mostra una bona imatge. El col·legiat s’ha estalviat l’expulsió de Vinicius a la primera part

L’Espanyol ha sortit del Bernabéu amb bones sensacions. Com a mínim, ha fet un partit digne, i ha deixat enrere la mala imatge del duel davant l’Osasuna. Els blanc-i-blaus han estat dins del partit i ha donat la cara. Poca cosa més. El Madrid ha jugat a mig gas i amb un parell de pinzellades n’ha tingut prou per emportar-se els tres punts amb gols de Varane i Benzema. I on no arriba el futbol, el Madrid també ha tingut el suport de l’àrbitre. Amb l’1-0 al marcador, Jaime Latre ha perdonat l’expulsió a Vinicius que ja havia vist en els primers minuts una groga per una entrada a Diego López. La següent entrada sobre David López ha decidit no amonestar-li. Més tard si que s’ha mostrat inflexible expulsant a Mendy, per doble groga, però amb un marcador favorable per 2-0 pel conjunt local. L’amargor del partit el deixa el segon gol, de Benzema, on la defensa blanc-i-blava ha tornat a mostrar els errors de concentració i atenció que l’estan perjudicant de manera letal.

Ara l’Espanyol ha de tornar a la realitat de la lliga. Queden tres partits per acabar la primera volta i els periquitos només tenen 9 punts. El proper duel serà diumenge 15 davant el Betis de Rubi i tancarà l’any jugant contra el Leganés, ara cuer, a Butarque. La primera volta conclourà el 4 de gener davant el Barça al RCDE Stadium. Tremolor de cames per un Machín que suma un punt menys que Gallego en els mateixos partits. Aquí està la magnitud de la tragèdia.