Espanyol

Calero: “Ara tot són finals”

Espanyol. “Els primers que estem fotuts som nosaltres. Pitjor no ho podem fer. Ara hem de treure els punts com sigui”, ha dit el central que vol recuperar la seva millor versió

L’Espanyol s’ha entrenat aquest matí a la Ciutat Esportiva. Era la primera sessió després de la derrota de dissabte davant el Real Madrid. Els blanc-i-blaus han començat la setmana com a cuers de primera després del triomf, ahir, del Leganés davant el Celta. Ara les forces es concentren en el duel de diumenge davant del Betis. Un partit, davant els deixebles de Joan Francesc Ferrer ’Rubi’ on els de Machín esperen i desitgen sumar el seu primer triomf de la temporada en lliga. Fins ara set derrotes i un empat. La importància del partit és evident i ha tocat fer una nova conjura. L’equip ha sortit al terreny de joc 50 minuts més tard del que estava previst. Prop d’una hora de xerrades per capgirar la mala dinàmica. Els duels davant Betis, i el 22, davant el Leganés a Butarque seran claus per acabar el 2019 amb bones sensacions. “Ara tots són finals. Hem d’obtenir punts davant de qualsevol rival que tinguem al davant i com sigui. Aquest és l’únic objectiu: sumar punt. Estem convençuts que podem aconseguir el sis de sis. Queda molta lliga. I si no, continuarem fins que no quedin més opcions”, ha explicat aquest matí Fernando Calero. El discurs segueix sent el mateix de fa setmana i el central tenia un missatge per a l’afició. “No demano que ens creguin. Cadascú pot pensar el que vulgui però no li estem donant motius per creure. Però els primers que estem fotuts som nosaltres. Entenem que estiguin enfadats, jo també ho estaria, però els demano que ens ajudin perquè ho traurem, més aviat o més tard, cap endavant”, ha argumentat el defensa que no vol sentir de partits claus sinó del dia a dia.”Ara tots són finals. Pitjor no ho podem fer. Hem d’obtenir punts com sigui i davant de qualsevol rival. Aquest és l’únic objectiu: sumar punts per sortir d’on estem”. El castellà ha deixat clar quin és el sentiment de la plantilla.”És un moment fotut. Ningú es pensava estar així. El pensament, dins del vestidor, és que ho traurem”.

Per últim, el defensa ha parlat del seu rendiment. “En l’àmbit individual no estic donant el rendiment que donava altres anys i és el que vull recuperar perquè així ajudaré a l’equip”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)