Espanyol

David López: “El missatge és clar: l’Espanyol no pot baixar a segona”

Espanyol. El central s’abstreu del duel de demà davant el CSKA i es centra en el partit del Betis. “Sincerament volem que arribi diumenge, aquest és el partit important de la setmana”

David López ha comparegut aquest migdia per valorar la prèvia del partit contra el CSKA de Moscou. Tot i això, el central no es pot abstreure de quin és el partit important: el del Betis. “Estem amb moltes ganes que arribi el partit de diumenge, sincerament, ens hem guanyat el dret de no donar-li tanta importància al partit de demà. Sabem quin és l’important. És dura i complicada però estem en ganes de tirar la situació endavant”. David López ha estat qüestionat pel retorn de Joan Francesc Ferrer ’Rubi’. “En la situació en què estem hi ha una cosa clara: hem de guanyar com sigui i poc m’importa qui sigui el rival o l’entrenador”.

El santcugatenc veu el partit com un bon banc de proves. “Encara que no sigui el partit més important de la setmana volem guanyar davant un gran equip com el CSKA”

En les últimes hores, els capitans s’ha reunit amb els diversos grups d’animació de l’estadi: Grada Canito i Penya Juvenil i la Federació Catalana de Penyes. “Ens han mostrat el seu suport incondicional i nosaltres li van traslladar que tirarem la situació endavant. Estem convençuts i el missatge és clar: l’Espanyol no pot baixar a segona divisió”. David López també ha estat clar sobre la relació entre l’equip i la grada. “Nosaltres no els hi podem exigir res. Hem de donar nosaltres. Han demostrat que, per poc que fem, tenim el seu suport”.

Per últim, el futbolista també ha parlat del president, Chen Yansheng i la seva gestió de la crisi després de les reunions que han mantingut amb la plantilla. “Les seves paraules només ens ajuden. Està implicat i s’assabenta de tot, fins i tot de les lesions. És una gran sort. A nosaltres ens va transmetre que té tota la confiança del món en què ens salvarem i per la seva part que farà tot el possible perquè ens salvem”..

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)