Espanyol

Machín: “La millor teràpia és un gol encara que sigui injust”

Espanyol. “Els que hem de sortir d’aquesta situació som els de dins. Això no és una situació de miracle que ho arregli un psicòleg o un guru”, ha explicat el tècnic

Pablo Machín ha comparegut aquest matí per valorar la prèvia del duel davant el CSKA. Els catalans ja són primers de grup de manera automàtica i això rebaixa la tensió del duel. “Tots els partits ens serveixen. Ens hem guanyat que aquest partit no sigui determinant i sí el de diumenge. Però sempre representem el club. Hem de demostrar el nivell que tenim. Hem d’acabar el partit sense cap contratemps”, ha explicat el tècnic que ha deixat entreveure que tornarà a fer rotacions “pot ser el moment d’Andrés”, s’ha referit sobre el possible canvi sota pals. El tècnic també ha destacat la qualitat de l’adversari.”Per a mi és el rival més difícil del grup. És el que té més potencial. És un equip molt jove i, potser, per això han sigut més vulnerables. En la seva lliga està lluitant amb molts bons equips per entrar en lliga de campions”. El preparador de Sòria ha confirmat que Ferreyra està disponible per jugar i també Javi López. L’única baixa d’última hora és Melendo que ha patit un esquinç al turmell en l’última sessió d’entrenament.

Tot i això, el gruix de la seva compareixença s’ha centrat en la lliga. “Avui posaria més diners per guanyar el partit de lliga”, ha dit en referència a la frase de fa dues setmanes quan va jugar contra el Ferencváros. “Necessitem fer moltes coses bé per aconseguir victòries. Entenc tots els punts de vista i la nostra afició, decebuda amb l’equip. No els hi estem donant arguments per gaudir. Hem vist brots verds i, segur, que ens hem merescut més punts però, la realitat, és que no els tenim. Sense resultats no creix la confiança. El pal va ser la segona part davant Osasuna. Ens hem de refer. Veig l’equip responsabilitzat”.

D’altra banda, el tècnic s’ha referit al mercat. “Els fitxatges són els que tinc ara. Esperem que els futbolistes es recuperin ràpidament. He de treure rendiment a qui tinc. Ens volem reforçar però per això queda molt. La posició? Primer hem de mirar el mercat i quines possibilitats econòmiques tenim” i a la reunió amb els aficionats i capitans. “Em sembla bé per part de tota la gent que estima aquest club i vol sumar-se a fer costat a l’equip. És lloable i que aquesta comunió ens ajudi a sortir d’aquí”.

Per últim ha parlat del departament de psicologia del club. Ahir, el director general esportiu, va dir que la primera plantilla havia fet ús d’aquest serveix. “No hem utilitzat aquests serveis i això no vol dir que estiguem tancats a la idea. El que hem de sortir d’aquesta és la gent que estem dins del vestidor i veig la gent molt conscienciada. Totes les ajudes són bones però la més important és la que ens donen a dins. Això no són situacions de miracle: no ho canvia un psicòleg ni un guru. La millor teràpia és un gol encara que sigui injust”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)