Espanyol

Ferrón arriba amb ganes de transmetre el seu esperit guanyador

Espanyol. El tècnic dirigirà l’equip femení i ha estat presentat avui, després de la destitució de Salvador Jaspe

Després de cessament de Salvador Jaspe, Jordi Ferrón ha estat presentat avui com a nou entrenador de l’equip femení del RCD Espanyol. El badaloní, que compatibilitzarà la banqueta blanc-i-blava amb la feina que fa a l’Ajuntament de la seva ciutat, com a coordinador de la regidoria d’Esports, ha assegurat davant la premsa que arriba per “aportar treball, il·lusió i ganes de donar la volta a la situació.” Ferrón assegura que és “un guanyador” i que mirarà de transmetre a les seves jugadores aquest sentiment. “Compleixo un somni, que és entrenar a Primera. Ja es va rumorejar en el seu moment, amb Juande Ramos, la possibilitat de venir aquí. No va ser possible, però després de molt de temps, en unes circumstàncies que no són volgudes per ningú, sóc aquí”, ha comentat també.

Jordi Ferrón, que ha estat entrenador del CE Seagull de Badalona, ha subratllat que ha compartit vestidor amb molts jugadors de l’Espanyol en les diferents convocatòries amb la selecció estatal. “Estic molt orgullós de formar part de la família de l’Espanyol”, ha conclòs.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)