Espanyol

Machín: “Volem guanyar, necessitem guanyar i ho donarem tot”

Espanyol. El tècnic té clar l’actitud per a demà. “Ara és el moment de demostrar que tot el que hem parlat ho hem de posar en el terreny de joc”

Pablo Machín ha valorat aquesta tarda el duel davant del Betis. Els blanc-i-blaus, per vuitena vegada, buscaran trencar el seu malefici a casa on només han sumat un empat i acumulat sis derrotes. 1 punt de 21 possibles. La veritable llosa que arrossega l’equip.

PARTIT BETIS.

“És un partit més però és un partit molt important. Tots els partits són importants i aquest ho és més. Aquesta necessitat la tenim i l’hem de plasmar al terreny de joc”.

ACTITUD.

“Volem guanyar, necessitem guanyar i ho donarem tot. Però ho hem de fer durant 95 minuts. No hem de pensar que això s’ha de resoldre en cinc minuts. Hem de tenir calma i ser un equip ordenat així no donarem cap avantatge al rival i que sortir la frustració o l’ansietat. Espero que hi hagi una comunió amb l’afició. Ho posarem tot perquè la gent es senti identificada amb l’equip. La nostra afició ens ajudarà per ser un martell i en el 95 ens podem abraçar tots per la primera victòria”.

DE LES PARAULES ALS FETS

“Ara és el moment de demostrar que tot el que hem parlat ho hem de posar en el terreny de joc. Les dinàmiques es canvien amb treball, mentalitat”.

MERCAT D’HIVERN.

“Sempre que no guanyes els trajectes es fan llars i aquests paios que tenim en els vestidors són els que ens han de treure”.

TESTOSTERONA I CAP.

“Si sortim massa revolucionats és confondre’s i no rendirem. Hem de ser intel·ligents”.

AFICIÓ I RELACIÓ AMB RUBI.

“No sóc ningú per dir-li res a l’afició. El més important és que animin a la gent que va de blanc-i-blau i centrar totes les forces en això. Són intel·ligents. Per ser més forts necessitem la unió de tots”.

FULL DE RUTA

“El més important és competir per aconseguir victòries. Així ens aproparem al nostre objectiu. Tot això és a futur i el que més m’importa és el partit que arriba ara”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)