Espanyol

Andrés Prieto: “És emocionant anar a Vila-real i veure 2.000 aficionats nostres”

Espanyol. El porter convençut de la salvació: “Estem amb confiança plena. No tenim cap dubte que això anirà cap endavant.”

L’Espanyol anirà a Vila-real amb prop de 2.000 aficionats a les grades. El desplaçament serà massiu i el club ha anunciat que els autocars i les entrades del sector visitant de l’Estadi de la Ceràmica estan exhaurides. “És emocionant per a nosaltres anar a Vila-real i veure 2.000 aficionats nostres. És un al·licient i una motivació extra per sortir a guanyar”, ha explicat Andrés Prieto. “Sempre és important, quan anem a jugar fora, que tinguis l’escalf dels aficionats. Hem de sortir al màxim per aquella gent que fa l’esforç de viatjar”, ha afegit el porter que ha parlat de l’estat anímic de la plantilla. “Estem convençuts que ens salvarem. Estem amb una confiança plena. No tenim cap dubte que això anirà cap endavant. Des que soc professional no m’he trobat un grup tan unit com aquest. A més a més, l’empat del derbi va ser una injecció de moral”.

Andrés Prieto és el porter de la copa i ha de viure, des de la distància les evolucions de la lliga però no es resigna. “Tots els jugadors el que volem és jugar però també sabem que la competència és dura. A nosaltres ens paguen per entrenar dia a dia. Jo treballo al màxim per posar-li les coses difícils al tècnic i que vegi que estic preparat per jugar. Espero la meva oportunitat”, ha dit sobre la seva suplència. El porter espera el rival de copa en un sorteig que es farà demà. “És una competició que ens il·lusiona molt i ara hem de veure quin rival ens toca”. Andrés ha valorat el fet de jugar tres competicions.”És il·lusionat estar vius en les tres competicions. Això és un símptoma que l’equip funciona i penso que, com més partits hi ha, millor equip pots arribar a ser”.

Per últim ha parlat de l’arribada d’Abelardo a la banqueta. “Sempre que hi ha un canvi d’entrenador el canvi de dinàmica es nota i amb Abelardo tot ha anat bé des del primer moment. Sentim una gran confiança i anem a mort amb ell”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)