Espanyol

Diego: “L’optimisme està bé, però ara ens cal sumar punts”

Espanyol.

El porter, i capità, blanc-i-blau, Diego López, ha parlat en roda de premsa, aquest migdia, a la Dani Jarque. Aquestes són les seves respostes:

Ara creuen més en la salvació?: “Sempre hem estat optimistes. Lluitarem fins a l’últim moment per la salvació. Ara ha arribat un nou tècnic i hem restat un punt, però toca fer una cursa de 19 partits. Estem metal·litzats.”

Com acullen el canvi a la banqueta i les noves incorporacions en la plantilla?: “Són decisions de club. Els jugadors hem de ser professionals i assimilar que som responsables de tot plegat i que hem de fer més.”

Què té Abelardo per creure en que, amb ell, és possible la salvació?: “Sempre hem cregut en la salvació. Abelardo ha vingut amb molta força i ens ha transmès el optimisme. És complicat, però no és una bogeria pensar que ens salvarem.”

Hi haurà més de 2.000 aficionats blanc-i-blaus a El Madrigal. “Per a nosaltres és molt important el suport de l’afició. No havia viscut res semblant al que vaig viure el dia del derbi en els 4 anys que porto aquí. La nostra afició és conscient de com serà d’important per aconseguir la salvació. A nosaltres, saber que aniran tants periquitos a Vila-real ens donarà moltíssima força.”

La dinàmica ha canviat a partir del derbi?: “Aquesta sensació és més de fora. A dins sempre hem cregut que ens en sortiríem. És cert que un resultat, o un nou entrenador, canvia les coses, però, al final, només hem aconseguit un punt. Ara ens queda una segona volta per sumar de veritat. És clau que hi hagi optimisme, però també cal aconseguir bons resultats.”

La salvació, a quatre punts. “Es positiu per a nosaltres, ens dona confiança. En el cap de tots està millorar els números de la primera volta. El curs passat vam fer molts punts en les ultimes jornades i aquest pot ser igual. Hem de tenir aquest objectiu.”

Va ser el porter del Vila-real en l’altre gran desplaçament d’aficionats. L’Espanol va merèixer guanyar aquell partit. Recordo l’afició, que es feia sentir més que la del Vila-real. Diumenge passarà igual i els hem d’agrair l’esforç. Avui és difícil que es viatgi tanta gent per seguir un equip de futbol.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)