Espanyol

La banda dreta, l’últim detall

Mercat. L’Espanyol encara no ha acabat la seva remodelació d’hivern. El club blanc-i-blau continuarà insistint en el fitxatge d’un extrem i, de retruc, haurà d’accelerar diverses operacions sortida per treure pes a la massa salarial

L’Espanyol ha tancat dos fitxatges en aquest mercat d’hivern: Raúl de Tomás i Leandro Cabrera. Tanmateix, els procés de noves incorporacions encara no s’ha acabat. El club necessita més efectius i la prioritat continua sent un jugador de banda dreta. Les limitacions econòmiques, encara més després de gastar-se 29 milions aquest gener, obliguen a buscar una cessió. Els noms coneguts d’Ibai, Tello i Embarba són els perfils que es busquen, però tot dependrà de la flexibilitat dels club d’origen. En principi, amb aquesta incorporació, llevat que hi hagi alguna oportunitat d’última hora, es donaria per tancat el capítol d’altes. Però ara l’atenció també està focalitzada en com es gestiona l’operació sortida. L’arribada de De Tomás i Cabrera obliga a donar sortida a certs efectius. El primer és Facundo Ferreyra, que no tindrà minuts i que ha vist com amb Abelardo ha acabat fora de les convocatòries. No és l’únic cas delicat. Lluís López també té difícil de jugar i podria buscar una sortida per tenir minuts. És el mateix cas de Pipa i fins i tot d’algun jugador més que acaba contracte al juny i que podria fer les maletes si té una proposta ferma d’un tercer club, com poden ser Granero i Pablo Piatti.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)