Espanyol

L’Athletic posa a prova la fiabilitat de Cornellà

Espanyol. L’empat contra el Barça i el triomf a Vila-real han donat ales a l’equip d’Abelardo, que ara ha de cristal·litzar la il·lusió generada amb una ratxa infal·lible a l’RCDE Stadium

L’Espanyol s’ha revolucionat el mes de gener. Quatre punts dels últims sis contra rivals molt exigents i 40 milions d’euros gastats en aquest mercat d’hivern fan omplir d’optimisme la parròquia blanc-i-blava. Il·lusions a banda, la realitat continua sent crua perquè l’equip és a la cua de la classificació i haurà de remar molt si vol aconseguir la permanència. Primer, ha de capgirar la tendència al seu estadi on ha estat, amb diferència, el pitjor equip de la lliga com a local. La inèrcia generada en els dos últims partits, doncs, ha de servir per canviar la dinàmica a l’estadi i avui, contra l’Athletic, els homes d’Abelardo tenen la primera, per tant, la millor de les oportunitats per fer-ho.

“És cert que en tota una volta no hem guanyat a casa però la imatge darrerament ha estat bona i ara esperem mantenir la mateixa línia d’intensitat i competitivitat per aconseguir els resultats”, diu Abelardo. L’Espanyol vol mirar al present i en aquest punt temporal es presenta l’Athletic Club, el segon equip més rocós de la lliga (ha encaixat 14 dianes aquest curs). “És un equip que m’agrada molt veure”, afirmava el tècnic de l’Espanyol: “Exigeix molt físicament. Crec que tenim capacitat per atacar ràpid, trobar forat en la seva defensa i dominar les àrees. Crec que serà un partit intens que es desnivellarà en alguna pilota aturada, en una errada defensiva o en jugades d’aquest tipus”, hi afegia l’entrenador, que és positiu pel que fa a la resposta de l’afició davant aquests dos últims resultats: “M’han dit que s’han venut unes 5.000 entrades per al partit. I estem molt contents amb això. Hem contagiat la gent i ara entre tots hem de sortir d’aquesta situació.”

El fet de ser cuer fa que l’Espanyol sigui més perillós, sobretot veient el seu rendiment contra el Vila-real i el Barcelona
Ara juguen al que vol Abelardo. És un equip ordenat, amb gent altíssima i bona pilota aturada
Gaizka Garitano
entrenador de l’athletic
Serà un partit dur que es desnivellarà per alguna pilota aturada o una segona jugada
Abelardo Fernández
entrenador de l’espanyol
Hauria signat sumar en els últims dos partits quatre dels sis punts disponibles. La imatge darrerament ha estat bona

Abelardo, satisfet amb les arribades

L’arribada d’Abelardo a la banqueta ha coincidit gairebé amb la incorporació de tres fitxatges per valor de 40 milions d’euros. Tots tres, a més, han tapat les principals mancances de la plantilla (les dues àrees) i, a sobre, amb jugadors que coneixen la lliga i que han estat en situacions similars a les del conjunt blanc-i-blau en aquests moments. Per tot plegat, Abelardo s’ha mostrat molt content amb els fitxatges “Han estat tres molt bones incorporacions”, va afirmar el tècnic: “Millor que siguin jugadors que coneguin la lliga, que sàpiguen de què va tot plegat i que vinguin a sumar, que és el més important.” L’entrenador manega ara mateix una plantilla de 25 jugadors, però no és un problema per a ell, segons afirma: “Si algú vol marxar, o el club ho decideix, cap problema. Però si m’he de quedar amb els que tinc ja faré que tots treballin. intensament”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)