Espanyol

Empat agredolç de l’Espanyol

Primera divisió. L’Espanyol salva un empat davant de l’Athletic gràcies a un gol de Raúl De Tomás però segueix sense guanyar a casa en lliga

L’Espanyol ha buscat aprovar la seva assignatura pendent: guanyar un partit a casa en lliga. Haurà d’esperar una jornada més a acomplir aquest repte. No sumar cap victòria a casa és la gran llosa que arrossega l’Espanyol aquesta temporada. La mala dinàmica al RCDE Stadium explica, a la perfecció, la situació de descens. Vist amb perspectiva, el punt aconseguit davant l’Athletic Club és positiu. I més veient la mala primera part que han signat els deixebles d’Abelardo. L’Athletic Club s’ha avançat amb un gol de Villalibre al cap de vuit minuts. La diana visitant ha destrempat els ànims de tota la parròquia blanc-i-blava. L’Espanyol ha tingut sort de no veure com el partit no se li escapava de les mans. L’Athletic ha gaudit d’un parell de bones ocasions per ampliar el marcador. L’Espanyol ha marxat viu al descans. Raúl De Tomás posava l’empat al marcador. Extraordinari el rendiment del madrileny que ha sumat el seu segon gol en lliga. Fins al final, els barcelonins ha intentat buscar la victòria però aquesta no s’ha produït. Un empat amb sensació agredolça. La salvació passa pel RCDE Stadium i sense guanyar això es fa més difícil.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)