Espanyol

Williams denuncia insults racistes al RCDE Stadium

Xenofòbia. “Marxo trist perquè he patit insults racistes. És una cosa que està fora de lloc i que cap jugador, de qualsevol raça, no vol escoltar”, ha dit. L’acta arbitral no recull cap incident

El jugador de l’Athletic Club Iñaki Williams ha denunciat que, en el moment de ser canviat, la grada del RCDE Stadium l’ha insultat. “Marxo trist perquè he patit insults racistes i són coses que qualsevol jugador de qualsevol raça no vol escoltar. Està fora de lloc i la gent ha de venir a animar al seu equip i a gaudir”, ha dit a les càmeres de l’Athletic Club. L’entitat basca ha fet una piulada on dona el seu suport al futbolista i condemna qualsevol acte de racisme. No obstant això, l’acta arbitral no recull cap incident.

Incidents ultres.

La prèvia del partit entre l’Espanyol i l’Athletic ha estar marcada pels greus incidents entre els seguidors ultres de tots dos equips. Una baralla on ha saltat pels aires mobiliari urbà, cadires de terrasses enmig d’una pluja de punys i puntades de peu. Els mossos han confirmat que s’han detingut cinc seguidors de l’Athletic Club. Els incidents han deixat un ferit: un soci de l’Espanyol, d’origen holandès.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)