Espanyol

L’Espanyol i Cornellà condemnen la violència i el racisme

Incidents. El club està investigant els crits racistes contra Iñaki Williams i l’ajuntament estudia si personar-se com a acusació contra els cinc detinguts de l’Athletic Club

L’Espanyol i l’Ajuntament de Cornellà han condemnat, en sengles comunicats, els actes violents, fora del RCDE Stadium, entre grups radicals del Athletic Club i l’Espanyol i els crits xenòfobs contra el jugador Iñaki Williams fet per un petit grup d’aficionats.

“El RCD Espanyol de Barcelona condemna rotundament i de manera explícita qualsevol mostra de racisme als camps de futbol”, deia el comunicat del club que ja està investigant els incidents de caràcter racista proferits per uns pocs contra Iñaki Williams. “El nostre suport i solidaritat amb el jugador de l’Athletic Club. També volem transmetre tota la nostra força i solidaritat al nostre soci, ferit en els incidents previs produïts als carrers adjacents a l’RCDE Stadium”.

El comunicat de l’Ajuntament de Cornellà s’ha manifestat en els mateixos termes. Tot i això, el consistori del Baix Llobregat està estudiant si personar-se com a acusació contra els cinc detinguts de l’Athletic Club de Bilbao. L’Ajuntament, també, considera els fets com “aïllats” i “volem transmetre un missatge de tranquil·litat a la ciutadania que en cap cas afecta la convivència ni posa en risc la normalitat de la ciutat”. L’ajuntament també revisarà els seus protocols durant els dies de partits per evitar aquests incidents greus ocorreguts aquest migdia, instants abans del partit entre l’Espanyol i l’Athletic Club al voltant dels barris Centre i Riera de Cornellà.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)