Espanyol

Identificats els aficionats que van fer crits racistes contra Williams

Espanyol. El club anuncia que van ser dotze individus, nou d’ells socis i tres ocasionals compradors d’entrades; el comitè de disciplina social prendrà les mesures pertinents

Els fets extraesportius que van envoltar el partit que, dissabte passat, va disputar l’Espanyol contra l’Athletic Club no han deixat de centrar l’actualitat blanc-i-blava durant les últimes hores. El club ha emès un comunicat en què assegura que, després d’analitzar les imatges de vídeo de la zona de l’RCDE Stadium on el passat dissabte es van proferir crits racistes contra Iñaki Williams, “ha determinat la implicació de 12 individus en els sectors 107 i 108.” L’Espanyol subratlla que tots els implicats estan situats fora de l’espai que ocupa de la seva Grada d’Animació i especifica que nou d’ells són socis, mentre que els altres tres “són compradors ocasionals d’entrades.” El comitè de disciplina social de l’Espanyol serà qui determini les mesures que, segons el reglament intern del club, s’aplicaran a les persones identificades i que, segons el comunicat, “poden comportar la suspensió dels carnets d’abonat i de soci i l’expulsió de tota activitat que realitzi l’entitat blanc-i-blava.” Per altre banda, l’Espanyol explica que ha fet arribar el seu informe “als òrgans policials que elaboren les diligències” per tal que es depurin “les possibles responsabilitats penals.”

En declaracions a Catalunya Ràdio, el vicepresident espanyolista, Carlos García Pont, s’ha mostrat caut a l’hora d’assegurar que els aficionats identificats serien castigats amb l’expulsió perquè “el sistema és garantista i nosaltres tenim un protocol que hem de seguir.” García Pont considera que, a banda del càstig a aquests aficionats, no hauria d’haver cap altre conseqüència després dels fets de dissabte. “Tenim una política molt clara. Hem fet la feina que tocava, amb la col·laboració de les imatges de LaLiga, i tot plegat ha d’acabar amb l’expulsió d’aquesta gent”, ha sentenciat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)