Espanyol

Competició entra de ple en els insults contra Williams

Xenofòbia. El Comitè de Competició ha decidit obrir un procediment extraordinari per abordar els insults racistes contra el davanter de l’Athletic Club al RCDE Stadium

El Comitè de Competició de la Federació Espanyola de Futbol (RFEF) ha decidit, en la seva reunió d’aquest dimecres, obrir un procediment extraordinari per abordar els insults racistes contra Iñaki Williams al RCDE Stadium en el partit entre l’Espanyol i l’Athletic Club de dissabte.

Així doncs, el Comitè nomenarà l’instructor del cas i s’obrirà el preceptiu període d’al·legacions perquè tots dos clubs puguin presentar la documentació pertinent i oferir les explicacions necessàries abans que es resolgui el cas. Cal recordar que en l’acte arbitral no es va fer cap esment als insults contra Williams.

L’Espanyol, per la seva banda, ha actuat amb diligència i ja ha identificat els 12 aficionats, nou d’ells socis, que van insultar al davanter i aplicarà les mesures pertinents contra ells. De fet, El club ja ha elevat un complet informe al Comitè de Disciplina Social per determinar les mesures oportunes recollides en el Reglament de Disciplina Intern de club, i que poden comportar la suspensió dels carnets d’abonat i de soci i l’expulsió de tota activitat que realitzi l’entitat blanc-i-blava.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)