Espanyol

Granero: “No tinc cap mena de ressentiment, tot el contrari, respecte i agraïment”

Sortida. El madrileny s’acomiada amb elegància de l’Espanyol. “L’equip és millor demà que el que era ahir, i això inclou que jo estigui fora”. Fitxarà pel Marbella de segona divisió B

Esteban Granero s’ha acomiadat de l’Espanyol en una roda de premsa. El futbolista, visiblement emocional, ha donat una lliçó de com marxar d’un club amb elegància i respecte. “És un dia trist perquè l’Espanyol ho ha significat tot per a mi. És un dia trist també perquè tinc el sentiment que queda sense terminar una responsabilitat: la de liderar un equip en els moments bons i els moments dolents. Faig aquest pas és la voluntat del club i en coherència amb els meus sentiments. La meva premissa principal era anar a un club que no competís directament amb l’Espanyol”, ha explicat el migcampista que fitxarà pel Marbella de segona divisió B. “He sentit l’orgull de sentir l’Espanyol com a futbolista i com a perico. És una cosa difícil d’explicar però l’orgull és la millor que trobo per explicar-lo. He estat un privilegiat i el meu esforç ha estat a l’altura del club i els seus valors. He complert un dels objectius principals que era posar el meu granet de sorra i acompanyar l’Espanyol a Europa”, ha argumentat el futbolista que està convençut que els seus excompanys aconseguiran la salvació i ha tingut paraules per a ells. “Vull agrair als meus companys el seu suport i el fet que em van fer capità. Portar el braçal del 21 és una de les coses més importants de la meva carrera. Als tècnics per no regalar-me res i els empleats del club” i també un missatge pels aficionats. “A l’afició només dir-li que m’he sentit respectat i només una petició: que confiïn en l’equip perquè aconseguiran els objectius”.

D’altra banda, Granero ha deixat una frase on explica, amb coherència, la seva sortida.”L’equip és millor demà que el que era ahir, i això inclou que jo estigui fora”. També ha explicat quin és el camí de futur del club i la política de fitxatges que emprendrà de cara al futur. “El meu compromís era absolut i tots pensem que aquest és el millor camí per a tots. El club està estructurant la plantilla en una direcció que jo considero que és l’adequada. L’equip és més fort demà que avui i això que jo estic fora. No ho considero un pas enrere sinó un pas endavant amb harmonia amb el club” i ha deixat clar com marxa: “No tinc cap mena de ressentiment, tot el contrari, respecte i agraïment i que tinguin èxits en el futur. Estic a la disposició de l’Espanyol per tot el que necessitin” i com veu l’Espanyol com a sentiment. “És orgull de pertinença i això és el que fa especial a l’Espanyol i el que se’ns inculca als jugadors des del minut 1”.

Per últim, ha explicat el perquè de la seva marxa al Marbella. “Em guio pels meus principis i aquest pas està per trencar la norma. El més normal és marxar a un país àrab però cada decisió que prenc és en consciència”.

Per la seva banda, el vicepresident, Carlos García Pont, ha valorat la marxa de Granero. “Li vull donar les gràcies a l’Esteban per la seva professionalitat i per haver format part de l’Espanyol. Sempre formarà part d’aquest club. Hi ha jugadors que són importants per l’organització d’un club i Esteban ho és. Després de la seva arriba som millors”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)