Espanyol

espanyol

sevilla 2 - 2 espanyol

Empat d’or al Pizjuán

Primera divisió. L’Espanyol, amb inferioritat numèrica durant els últims 20 minuts, aconsegueix un valuós punt per seguir alimentant l’èpica de la salvació

L’Espanyol ha aconseguit un punt d’or al Sánchez Pizjuán per seguir alimentant les seves opcions de salvació. Els blanc-i-blaus ha mostrat la seva cara més competitiva i segueix alimentant la seva èpica en camps complicats. Un punt molt valuós però, que per moment, han estat tres després de remuntar el gol inicial d’Ocampos. Embarda, de fatal directa, i Wu Lei han capgirat el marcador. El partit ha estat encarrilat però l’expulsió de Víctor Sánchez, a vint minuts del final, han obligat a l’Espanyol a fer un esforç titànic per aguantar la pressió ferotge d’un Sevilla que només ha pogut empatar amb un golàs de Suso, el millor del Sevilla aquest matí.

Un empat de molt mèrit en un camp dels més difícils de primera i que insufla ànims a un Espanyol tot terreny i que torna a demostrar que té capacitat per competir en qualsevol estadi, independentment, de la qualitat del seu rival. Un punt d’or i sense Raúl De Tomás, l’home gol de l’Espanyol. Absent avui per una lesió. L’Espanyol segueix a bon ritme de la mà d’Abelardo.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)