Espanyol

Rufete: “Hem estat molt perjudicats”

Espanyol. El director esportiu es queixa per l’actuació arbitral de Prieto Iglesias. “Durant moltes jornades hem estat educats però avui ens jugàvem molt”

El director esportiu de l’Espanyol, Rufete, ha parlat després del partit davant del Valladolid i s’ha queixat de l’acció arbitral de Prieto Iglesias. El mandatari s’ha queixat, amargament, de l’acció de Prieto Iglesias en la primera groga a David López. Un fet que considera un greuge que se suma als viscuts en les darreres jornades. “Durant moltes setmanes hem estat educats però avui ens jugàvem moltíssim i era un dels partits importants de la temporada hi hem estat molt perjudicats amb la primera groga de David. Ens jugàvem molt i hem estat molt perjudicats”, ha dit el jerarca que ha afegit: “L’altre dia a Sevilla vam ser molt comprensius amb la norma (del VAR) avui hem estat perjudicats i seguirem sent educats però hem de defensar els nostres interessos”. Rufete ha confirmat que el club recorrerà la primera groga al migcampista “perquè ja es veu en el vídeo que no és targeta”, ha reblat.

D’altra banda, el mandatari ha llançat un missatge d’ànim malgrat la derrota. “No ens rendirem i seguirem lluitant. Era un partit important i estem fastiguejats. No ens rendirem i treballarem fins al final perquè ho aconseguirem”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)