Espanyol

Suport incondicional

Espanyol. 600 aficionats blanc-i-blaus reben els deixebles d’Abelardo al crit uníson de “Sí que es pot” en l’últim entrenament abans del duel clau de demà contra l’Atlético

Els futbolistes de l’Espanyol ha rebut el suport i l’escalf de 600 aficionats que els han acompanyat en l’inici de la sessió preparatòria prèvia al duel de demà contra l’Atlético de Madrid. Els seguidors han entonat el “Sí que es pot” a l’uníson per creure en la remuntada a la lliga. Els deixebles d’Abelardo i el mateix entrenador han aplaudit a una entregada afició que creu i desitja un miracle. Els futbolistes han repartit pilotes de futbol als seguidors i han respost els crits d’ànim amb aplaudiments.

Ara l’Espanyol haurà de fer bon aquesta mostra de suport diumenge contra l’Atlético. Un partit on els blanc-i-blaus han de treure punts com siguin per fugir d’un descens que ara es troba a cinc punts. El conjunt català és cuer amb 19 punts a manca de 13 jornades. Les matemàtiques indiquen que calen set victòries en aquest tram final per assolir la permanència i el primer pas serà davant el conjunt madrileny.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)