Espanyol

“El més important és que mantinguin una rutina”

Espanyol. Jaume Bartrés, el preparador físic del primer equip blanc-i-blau, explica les claus de l’entrenament a casa per als jugadors

Rutina

En aquests dies de confinament, pels esportistes d’elit, el més important és que mantinguin una rutina diària: llevar-se a la mateixa hora, l’esmorzar, entrenament, dinar... Perquè tot i la situació d’excepcionalitat que puguin viure, el seu dia a dia ha de ser el més semblant possible a jugar o entrenar. Enviem les rutines amb els horaris i intentem que tinguin el dia més ocupat possible.

Quin tipus d’exercici fan?

Se’ls ha enviat un pla específic per a cada jugador. Hi ha una part d’exercicis comuns i després hi ha exercicis en base a paràmetres físics de cadascú. Tenen bicicletes estàtiques i material. Ens van passant els informes del que van fent i acompanyem els vídeos amb informació en pantalla.

Tornada a la competició

No tenim una data, per tant és difícil. Els jugadors han deixat de treballar exercicis específics del futbol i òbviament necessitaran una preparació mental física, tècnica o tàctica i requerirà d’un període. Si la pretemporada consta de sis setmanes, aquest període haurà de ser de dues o tres setmanes per garantir uns mínims. Hem de pensar que estem en plena temporada, aquí s’hauran d’afrontar onze partits en un tram de temps molt reduït.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)