Espanyol

Abelardo: “Si fos egoista diria que la temporada no servís per res, però el que vull és jugar”

Espanyol. El tècnic de l’Espanyol ha elevat a deu la xifra de contagiats per la COVID-19 dins de la plantilla, vuit jugadors i dos tècnics i deixar clar que “la situació és tan dura que el que menys importa és el futbol”.

L’entrenador de l’Espanyol, Aberlardo Fernández, ha concedit una entrevista, aquesta matinada, al programa Tiempo de Juego de COPE on ha repassat l’actualitat del club blanc-i-blau. Un del punts més importants ha estat el contagi massiu dins del vestidor per la COVID-19. El tècnic ha elevat els casos a deu contagis a diferència de la versió oficial del club que el xifrava en només sis. : “A l’Espanyol hem tingut deu casos, vuit jugadors i dos del cos tècnic”, ha explicat l’asturià que considera que el contagi massiu es va produir en la concentració a Navata. “Ens diuen que alguns ho hem pogut passar asimptomàtics, pel que fins ara no hem anat a veure familiars de risc per la por a contagiar-los”, ha apuntat el tècnic que aquests dies es troba a Gijón amb la seva família. Un desplaçament de Barcelona a Astúries que va fer abans que s’aixequés el confinament. El preparador ha explicat en que inverteix el temps. “He vist bastant futbol, això és treball, he vist sèries i estic llegint, gaudint dels meus fills i fent feines de la llar”.

El tècnic ha deixat clar que manté un contacte fluid amb els seus jugadors “Tinc un petit gimnàs a casa, provo de fer feina, avui (per ahir) he trucat als jugadors un a un, demà (per avui) em queden altres, els dilluns ens reunim per videoconferència jugadors i cos tècnic, un parell de cops a la setmana amb els tècnics”.

Retorn a la competició.

La gran pregunta que hi ha a l’entorn futbolístic és quan i com es reprendrà la competició o bé si es dona per acabada la temporada. Això és un punt que amoïna especialment a la parròquia blanc-i-blava. L’Espanyol està en descens i la seva situació és delicada. “Si fos egoista diria que no servís per res, però el que vull és jugar. Malgrat la nostra situació faria optar per dir no juguem més i que l’equip no baixi, volem jugar”, ha dit l’asturià que, de moment, té en el seu cap que la lliga es tornarà a jugar tot i que ara el futbol passa a un pla secundari. “Planifiquem entrenaments perquè estiguin fent treball físic pensant que tornin, però tampoc m’ho he parat a pensar perquè la situació és tan dura que el que menys importa és el futbol”.

Per últim, Abelardo ha reclamat mesures si la lliga es torna a jugar. “Això sí, si es torna a jugar que sigui amb garanties que els jugadors no estiguin en risc, que la salut és el millor. Tant de bo es jugui, però no se sap; no serà fàcil després de dos mesos o més entrenant a casa, perquè la majoria de jugadors de l’Espanyol viuen en un pis i no tenen les condicions adequades per entrenar com quan tens un camp de futbol”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)