Espanyol

Wu Lei dona negatiu en els tests

Espanyol. El xinès podrà retornar als entrenaments dilluns amb la resta del grup. Totes les proves fetes dijous han donat negatiu a la COVID-19 i demostren que ha desenvolupat anticossos

Wu Lei és un dels vuit jugadors de l’Espanyol que es va contagiar de la COVID-19. El davanter ja sap que podrà retornar dilluns als entrenaments amb el grup. Tot i que els resultats de les proves realitzades dijous a tota la plantilla encara no són públiques, el jugador ho ha avançat en les seves xarxes socials. Així doncs, el punta està totalment net de la malaltia i en perfectes condicions d’iniciar la primera fase d’entrenaments individuals. El futbolista ja comptava amb anticossos en les anàlisis que es va fer el 28 d’abril i també s’ha detectat en les de dijous, aquestes a instàncies de LaLiga.

En total han estat vuit els jugadors infectats per coronavirus a l’Espanyol. Wu Lei, Matías Vargas i Leandro Cabrera són els únics casos coneguts, els altres cinc segueixen en l’anonimat al marge de dos integrants del cos tècnics. Tot i això, s’espera que durant el cap de setmana, LaLiga faci públics els resultats de tots els futbolistes que han passat els tests.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)