Espanyol

L’Espanyol fa oficial la sortida d’Òscar Perarnau

Espanyol. El maresmenc, fins desembre mà dreta de Chen, ha estat destituït com a secretari tècnic

LL’Espanyol ha fet oficial aquesta tarda el comiat d’Òscar Perarnau. El maresmenc ha estat destituït de les seves funcions actuals com a responsable de la Secretaria Tècnica. Perarnau ha estat víctima directa del mal moment esportiu d’aquesta temporada on l’entitat lluita per evitar el descens. Ara el club pren aquesta decisió per traçar les estratègies organitzatives i esportives dels pròxims mesos amb nova gent en molts àmbits del club.

Durant molt de temps, Òscar Perarnau va ser la mà dreta de Chen Yansheng en temes esportius. Un problema personal el va obligar a plegar en la primera etapa del dirigent xinès, però el maresmenc sempre va estar en contacte amb el president. Va tornar el juny del 2017, exercint la funció de Director General Esportiu, càrrec que va ocupar fins aquest passat mes de desembre, quan va passar a exercir la tasca de Secretari Tècnic. El maresmenc permutava el seu càrrec amb l’actual director del futbol professional, Francisco Joaquín Pérez Rufete, que està cridat a bastir el nou projecte de l’Espanyol amb plens poders. De fet, ja va donar el primer pas en aquest mercat d’hivern fent una inversió milionària. “El club vol agrair públicament a Òscar Perarnau la seva dedicació, compromís i professionalitat al llarg de tots aquests anys”, explicava el comunicat del club.

La direcció també ha comunicat a Fran Navarro, fins ara un dels coordinadors de futbol base blanc-i-blau i mà dreta de Peraranau, que ha decidit no renovar el seu contracte que finalitza el pròxim 30 de juny. Navarro va assumir el càrrec el juny del 2017. Abans havia dirigit el departament d’Optimització i Rendiment (DOR) del club i va ser el responsable de l’àrea tècnico-tàctica de futbol base, a més a més d’entrenar a diversos equips del planter.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)