Espanyol

Canvi d’horaris a la lliga

Futbol. A primera, l’Espanyol - Alavés, previst per al dissabte a les 13. h. es retarda una hora i començarà a les 14.h. A Segona, el Las Palmas-Girona, previst per a les 21.30 del 13 de juny, es disputarà dues hores abans, a les 19.30 h.

LaLiga ha anunciat a través de les seves xarxes socials el canvi d’horari de quatre partits de les jornades 28 en primera i 32 en segona a causa de la previsió climatològica. A primera, l’Espanyol - Alavés, previst per al dissabte a les 13. h. es retarda una hora i començarà a les 14.h. El mateix succeeix amb l’Athletic club -Atlético de Madrid, que passa a les 14.h del diumenge 14.

A Segona, el Las Palmas-Girona, previst per a les 21.30 del dissabte 13 de juny, es disputarà dues hores abans, a les 19.30. És un intercanvi directe amb el Saragossa-Alcorcón, que estava programat a l’hora a la qual ara es disputarà el partit a les Canàries. La Romareda acollirà el partit a les 21.30 h.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)