Espanyol

L’Espanyol es queixa de l’horari del partit amb l’Eibar

Espanyol. Denuncia que els pronòstics de temperatura previstos per LaLiga per al partit, 12 de juliol a les dues, no es corresponen amb les dades reals

L’Espanyol ha elevat una queixa formal a LaLiga per l’horari del partit davant de l’Eibar de la 36a jornada que es jugarà el 12 de juliol a les dues de la tarda al RCDE Stadium. El club blanc-i-blau considera que les dades de temperatura que té LaLiga no es corresponen amb les reals del terreny de joc a aquella hora. Segons l’històric amb que treballa l’organisme que presideix Javier Tebas, la mitjana és de 26 graus, i preveu una temperatura de 28 graus per aquell diumenge. A més a més, aquesta programació d’horari va en contra del que va anunciar Tebas en el retorn de la lliga. Llavors el president de la patronal havia dit que les horaris matinals només es farien en les dues primeres jornades del retorn d’aquesta lliga post pandèmia però el mandatari ha seguit programant partits a primera hora de la tarda en totes les jornades. De fet, el mandatari prioritza que l’Espanyol jugui a aquesta hora per l’efecte Wu Lei. El club blanc-i-blau és l’equip de la lliga que més partits ha jugat aquesta temporada en horari matinal per fomentar l’audiència de la Xina.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)