Espanyol

Els horaris tampoc acompanyen l’Espanyol

1a divisió. L’entitat està molesta amb La Liga, que ha col·locat partits al migdia i amb greuges comparatius respecte al descans amb els rivals

L’Espanyol jugarà demà contra el Leganés, en una jornada en què l’equip blanc-i-blau tindrà gairebé dos dies menys de descans que el seu rival. El conjunt blanc-i-blau és pràcticament a segona divisió i només un miracle el separa de la salvació, però no hi renuncia, de manera que està molest amb els horaris que li ha posat La Liga. Primer, perquè en la jornada 36 haurà de disputar el partit contra l’Eibar el 12 de juliol a les 14 h, i segon, pel greuge comparatiu que suposa haver de jugar contra un rival directe que ha descansat dos dies més.

La resposta que ha rebut de La Liga ha estat força dura. “Hi deu haver un microclima a Cornellà... No sé en quin termòmetre es basa l’Espanyol per dir això [sobre les seves queixes]. Tothom descansa pràcticament el mateix. Les queixes han vingut d’alguns tècnics, però jo els diria que es preocupin de la seva capacitat d’entrenar”, va indicar el president de la competició, Javier Tebas, que hi va afegir: “Està de moda queixar-se per tot per intentar justificar un fracàs esportiu. Hi ha molta gent que posa excuses per por del fracàs esportiu.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)