Espanyol

Rufete: “Hem d’intentar-ho fins al final i portar-ho al límit”

Espanyol. “Hem de guanyar per apropar-nos a la utopia. El nostre esperit és mirar el pròxim partit. No podem fer plans”, apunta el tècnic blanc-i-blau que busca un triomf per sortir de la cua de la taula

Francisco Joaquín Pérez Rufete s’asseurà per tercera vegada a la banqueta. Fins ara els dos primers partits han acabat amb dues derrotes davant el Madrid i la Real Sociedad. El tècnic espera que ara es capgiri la tendència. “Seguim competint i, si els resultats ens somriuen, en les últimes jornades hem d’intentar-ho fins al final i portar-ho al límit”, ha dit sobre les opcions de salvació. El primer part per intentar una missió que sembla impossible és guanyar el Leganés i deixar el fanalet vermell. “És important sortir de la cua, no és un premi però si un al·licient, després guanyar el primer partit i ho hem de fer per apropar-nos a aquesta utopia. El nostre esperit és mirar el pròxim partit. No podem fer plans”.

Aquestes són les altres frases destacades de la prèvia del duel de demà (17 h. / RCDE Statium) entre l’Espanyol i el Leganés.

FRAGILITAT MENTAL.

Estic veient els dos partits del Madrid i la Real, ens falta aquest punt de confiança per la situació que tenim però mai li hem perdut la cara al partit. Tenim ganes d’aconseguir la primera victòria.

ATAC.

“Hem de ser forts en defensa però també ho hem de ser a dalt. Ho sabem i estem treballant per quan arribem en aquella zona tinguem capacitat i pausa. Ara, darrere, ho estem fent bé i a veure si ara som més precisos de cara a porteria”.

LA PLANTILLA

“El que més m’ha agradat dels jugadors són les seves ganes de canviar i de voler sortir d’aquesta situació. Ells havien d’entendre que no pots fer plans sense passar pel treball del dia a dia i dels noranta minuts. Ara volem aquesta victòria perquè ells la necessiten i nosaltres ens la mereixem. Anem per ella amb tota la nostra energia i també per la nostra gent”.

JUGADORS DEL . PLANTER.

“Quan li dono protagonisme a un jugador és perquè ha entrenat al màxim i m’agradaria donar-li minuts a tots però no podem. És important que els nois del planter facin un pas endavant”.

TEMPERATURES I HORARIS

“Des que es va iniciar ja sabíem com seria això i com es faria. Jo des d’aquí el que he de dir és que tots siguem mirats pel mateix patró. Però ara es fa difícil jugar a les dues o a les cinc. Però tots dos equips estarem jugant a la mateixa hora i nosaltres necessitem una victòria”.

EXPLICACIONS I CRÍTIQUES DELS AFICIONATS.

“Entenc els aficionats i tenen la seva opinió i l’ha de dir. La crítica ens ha d’ajudar a fer-nos millor com a club, entrenador i vestuari. Hem de seguir lluitant per l’objectiu i quan arribi el moment es parlarà i es dirà tot el que cal dir. Jo, en els deu dies que porto, l’equip s’està deixant el màxim i hem d’acabar de la forma que es mereix aquest club competint i, perquè no, amb victòries. La gent s’ha d’escoltar i respectar sempre”

CALERO I VARGAS.

“Demà venen convocats i el que passi en un futur ja es parlarà”.

JAVI LÓPEZ, DAVID LÓPEZ.

“Ells estan en la convocatòria i el que passi ja s’explicarà en el seu moment. Nosaltres ara només pensem en els noranta minuts”.

EROSIÓ DE LA SEVA FIGURA.

“Tinc quaranta-tres anys i molts anys d’experiència en el món del futbol. Crec en la meva capacitat, la meva experiència i, si he agafat aquesta situació, és perquè crec en aquest vestidor. Aquest esport m’ha ensenyat a donar la cara”.

LLISTA DE CONVOCATS.

Rufete ha convocat a 23 jugador pel partit de demà davant el Leganés on destaca la baixa de Naldo i l’entrada de Villahermosa. Iturraspe i Ferreyra continuen sense entrar en els plans de Rufete,

Pedrosa, Víctor Sánchez, Wu Lei, Darder, RDT, Calleri, Diego López, Melendo, Oier, David López, Javi López, Dídac Vilà, Cabrera, Bernardo, Marc Roca, Vargas, Embarba, Calero, Pol Lozano, Campuzano, Nico Melamed, Víctor Gómez, Villahermosa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)