Espanyol

L’Espanyol torna a fer el ridícul i perd amb el Leganés (0-1)

Espanyol. Els madrilenys guanyen amb un solitari gol de Jonathan Silva i condemnen els blanc-i-blaus a la cua de la classificació

Espanyol 0 leganés 1

ESPANYOL:Diego López, Javi López (Campuzano, 89’), Bernardo, Cabrera, Pedrosa (Vargas, 64’); Darder, David López, Marc Roca, Embarba (Melendo, 71’), Wu Lei (Calleri, 64’), Raúl de Tomás..LEGANÉS:Cuéllar; Rosales (Avilés, 64’), Bustinza, Tarín, Siovas, Jonathan Silva; Amadou (Recio, 81’), Rubén Pérez, Aitor Ruibal (Awaziem, 81’), Kevín Rodrigues; Guerrero (Assalé, 58’)..GOLS:0-1 (53’) Jonathan Silva.ÀRBITRE:Cuadra Fernández (Comitè Balear) va mostrar targeta groga a Javier Aguirre (45’); RDT (50’);.Assalé (67’); Siovas (84’); Darder (85’); Calleri (88’), Avilés (91’) i va expulsar per segona groga a Calleri (89’)..PÚBLIC:34a jornada del campionat de lliga. RCDE Stadium. .

L’Espanyol s’està acomiadant de la primera divisió de la pitjor manera. Avui era un dia per donar un cop sobre la taula i treure l’orgull però els catalans s’han entestat a encadenar derrotes sense cap aturador. L’últim, i potser la que més vergonya fa, és la d’avui davant el Leganés. Era un duel entre els dos últims classificats. Els dos pitjors equips de la categoria. Era un moment per treure el cap i, com a mínim, honorar la samarreta i no acabar la lliga com a cuer. Una de les consignes de Rufete era maquillar aquest final de temporada i acabar amb orgull i honestedat. Aquest equip ha demostrat que està mort. No té esma i veu com cada partit és una tortura. La primera part ha estat molt fluixa. El Leganés ha jugat amb cinc defenses i tenia controlat el seu oponent. L’Espanyol no tenia cap idea per aproximar-se a l’àrea contrària. El guió del duel era paupèrrim com si tots dos equips es conformessin amb l’empat. Però una jugada aïllada de Jonathan Silva ha servit per emportar-se els tres punts. El futbolista del Leganés s’ha aprofitat de la passivitat de la defensa i li ha guanyat l’esquena a Javi López per afusellar a Diego López. Cara de lamentació en els futbolistes i tercera derrota consecutiva de Rufete des que es va fer amb les regnes de la banqueta. Aquest equip és una vergonya. Ja no té esma per res i psicològicament ja no sap que fer ni com fer-ho. Només cal esperar que les quatre jornades que resten passi ràpid. Però fa temps que l’Espanyol ha baixat i s’explica per la terrorífica imatge donada a casa on només ha guanyat dos partits en tota la lliga. Fins i tot, el partit ha acabat amb l’expulsió de Calleri. Un punt més a un partit desastrós i per oblidar que mostra l’estat de descomposició de l’equip.

Dimecres, al Camp Nou, l’Espanyol pot certificar el seu descens matemàtic a segona divisió. Ara ja cal pensar a bastir un equip potent per pujar a primera el curs vinent en l’any del 120 aniversari de l’entitat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)